Αϊβαλιώτης: Η Κύπρος να απελευθερωθεί από τους φασίστες ΤούρκουςΟ Κωστής Αϊβαλιώτης, πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και της Εθνικής Ενότητας κατάφερε να γίνει πικρόχολος ακόμη και στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του.
Αφού λοιπόν ευχήθηκε μέσω Facebook χρόνια πολλά και εξέφρασε την ελπίδα του η Κύπρος «να απελευθερωθεί από τους φασίστες Τούρκους και η Βόρειος Ήπειρος απο τους «μπάτλερ» του Ερντογάν», είπε να σχολιάζει και τον αποθανόντα Τζωρτζ Μάικλ ο οποίος είχε καταγωγή από την Κύπρο.


Έγραψε λοιπόν: «Οσο για το θλιβερό γεγονός ότι ήταν κυριολεκτικά τα «Last Christmas» του τραγουδιστή George Michael, να πω ότι εμείς οι παλαιότεροι τον θυμόμαστε να ξεκινάει και να ανεβαίνει γρήγορα, όμως ποτέ δεν είπε μια καλη κουβέντα για το νησί του πατέρα του, ποτέ δεν χρησιμοποίησε την μεγάλη διεθνή προβολή του για να καυτηριασει την κατοχή , ποτέ δεν έβγαλε άχνα για το δράμα της Κύπρου. Η μαμά του ήταν αγγλιδα, ο πατέρας του έφυγε από την Κύπρο για να προκόψει και ήταν βιοπαλαιστής ,όμως ο γιος ήταν Βρετανός σε όλα του…Θεός ‘σχωρέστον».


tribuneΣχόλια