ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμφύλιος στην Τουρκία – Επίθεση των Γκρίζων Λύκων στα γραφεία του HDP στην Κωνσταντινούπολη


– Iσχυρές εκρήξεις και καταστροφές – «Βράζουν» οι Κούρδοι και είναι έτοιμοι για όλα (φωτογραφίες, βίντεο) 

Δύο εκρήξεις ακούστηκαν πριν από λίγα λεπτά στα γραφεία του φιλοκουρδικού κόμματος HDP στην Κωνσταντινούπολη. Μέλη των γκρίζων λύκων φέρονται να επιτέθηκαν πριν λίγο στα γραφεία του HDP στην Κωνσταντινούπολη. Η κυβέρνηση μέσω παρακρατικών ομάδων έχει εξαπολύσει πογκρόμ στα γραφεία του HDP σε όλη τη χώρα. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβεστικά οχήματα ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν από τις εκρήξεις υπάρχουν τραυματίες. Η ηγεσία του HDP παραμένει προφυλακισμένη εδώ και εβδομάδες. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 55 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε λεωφορείο μπροστά στην είσοδο του πανεπιστημίου του Erciyes. 

H Tουρκία πλέον μπαίνει σε μία περίοδο περιδήνησης, καθώς ακραίοι κύκλοι θα στοχοποιήσουν Κούδρους, ενώ οι συλλήψεις στελεχών του HDP θα συνεχιστούν. 

Ήδη οι Κούρδοι της Τουρκίας »βράζουν» και τα αντίποινα πρέπει πλέον να θεωρούνται δεδομένα. Φωτογραφίες χρηστών από το twitter αποτυπώνουν την ολική καταστροφή 

pentapostagma

Σχόλια