Προς όλους τους γονείς: αν γνωρίζατε οτι τα παιδιά σας είναι ενεργειακή τροφή θα τα βάζατε όλα μέσα σε σχολικά λεωφορεία;;;


Προς όλους τους γονείς: αν γνωρίζατε οτι τα παιδιά σας είναι ενεργειακή τροφή θα τα βάζατε όλα μέσα σε σχολικά λεωφορεία;;;
Σήμερα είχαμε δυο ατυχήματα με λεωφορεία στην χώρα μας…Τυχαία!!! θα πουν οι πολλοί που δεν παρακολουθούν σαν και εμάς τις λούπες με τα δυστυχήματα…

Σας έχουμε ξανα αναφέρει οτι τα σχολικά λεωφορεία γεμάτα με παιδάκια είναι ένα πολύ γερό πρωινό για οντότητες που εμείς δεν είμαστε ικανοί να δούμε με τα ματάκια μας!!! Δεν σημαίνει όμως οτι επειδη δεν μπορούμε να τα δούμε, δεν υπάρχουν κιόλας!!!

Τα ματάκια μας δεν έχουν εκπαιδευτει να βλέπουν την ενέργεια που είναι διάχυτη τριγύρω μας. Βλέπουν μόνο αυτά που έμαθαν να βλέπουν γιατί και εμείς με την σειρά μας είμαστε απόγονοι αρπαχτικών και βλέπουμε μόνο ότι είναι η τροφή μας ή αυτό που θα μπορούσε να προκαλέσει τον θάνατο μας. Για αυτό τα παιδάκια δεν θα πρέπει να μπαίνουν μαζικά σε σχολικά λεωφορεία γιατί κινδυνεύουν να πέσουν θύματα αρπακτικών ενεργείας!!!

Αν γνωρίζατε οτι ιδίως τα παιδάκια είναι ο καλύτερος μεζές θα τα βάζατε όλα μεσα στο τετράτροχο εστιατόριο που ονομάζεται σχολικό λεωφορείο;;; Ζήτε σε ένα σύμπαν που όλα είναι ένας κύκλος αποκόμισης ενέργειας….όλα σε αυτό το σύμπαν είναι ενέργεια! Η ανθρώπινη (παιδική) ενέργεια θρέφει τον πονηρό που εξουσιάζει αυτόν εδώ τον εικονικό κόσμο. Τα παιδιά σας είναι ο καλύτερος “μεζές” ενεργείας για τον μαύρο….

Τα παιδιά χρειάζονται προστασία από τα πολλά ενεργειακά αρπακτικά και τον εξουσιαστή της ύλης… επειδή από μόνος του δεν είναι ικανός να αναπαράγει ενέργεια και είναι αποκομμένος από τον Υπερνού που κατασκεύασε τον πλανήτη….χρειάζεται τις παιδικές ψυχές ή γενικά ανθρώπινες ψυχές.

Για αυτούς που δεν μας πολυδιαβάζουν και αμφισβητούν αυτά που γράφουμε θα ήθελα να σας ρωτήσω να ερευνήσετε λιγο το θέμα με τα δυστυχήματα των σχολικών λεωφορείων…μέσα στα ΚΝ έχουμε γράψει άπειρες φορές για αυτά τα δυστυχήματα που για εμάς δεν είναι καθόλου τυχαία.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Σχόλια