Τα εξώφυλλα του «TIME» μιλάνε από μόνα τους:


Τα εξώφυλλα του «TIME» μιλάνε από μόνα τους: τους προηγούμενους  μήνες φλόμωσαν τους αγοραστές τους με εικόνες καταστροφής και ειδήσεις οικονομικού θανάτου απο τον Ντόναλντ Τραμπ…για να τον βαφτίσουν στην συνέχεια μετά την εκλογική του νίκη ως το πρόσωπο της χρονιάς!!! Η δημοσιογραφία τους είναι εκπληκτική και αποκαλυπτική όσον αφορά την σοβαρότητα τους.

Δεδομένου ότι η εκλογή του Donald Trump στις ΗΠΑ και την Ευρώπη αντιμετωπίστηκε από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης σαν ένα παγκόσμιο σοκ…. μ' έναν επικίνδυνο μισογύνη και ρατσιστή των μειονοτήτων στην χώρα του… με τα εξώφυλλα όμως να δείχνουν ένα μελλοντικό σενάριο…  ένα οικονομικό Αρμαγεδδώνα  που θα φέρει ο Τρομπέτας…. ένα σενάριο προγραμματισμένο από τα ίδια πρόσωπα που εκδίδουν το περιοδικό TIME.. 

Τα μη πολιτικά ορθά μηνύματα στα εξώφυλλα των «ειδήσεων» ήταν όμως για την δυσφήμηση του;;; Ήταν μια εσκεμμένη πράξη για να τον θάψουν;; Ή ήταν μέρος της μαζικής απάτης που συνεχώς σκορπάνε στην δημοσιότητα επιβάλλοντας το μέτρο και την δόση αλήθειας της συλλογικής συνείδησης;;; Η επιβολή μηνυμάτων είναι μια από τις τακτικές τους βοηθώντας την εξέλιξη της μαυρίλας που ετοιμάζουν στην παγκόσμια οικονομία…

Μια άλλη “φάρσα” προκλήθηκε από την Washington Post όταν “κήρυξε” τον “πόλεμο” στον αντίπαλό της τον Τρομπέτα της Αμερικής.  Αργότερα αναγκάστηκαν να  αλλάξουν το τροπάριο επειδή δεν υπήρχαν στοιχεία για την σωρεία ψευδών πληροφοριών για την ρωσική βοήθεια εκλογής του Τραμπ….και έτσι παραδέχτηκαν το λάθος τους, σχετικά με ενα άρθρο για την "αντί-ρωσική προπαγάνδα» και την βοήθεια από την Ρωσία χωρίς να υπάρχει ένα ίχνος αποδείξεων. 

Υπάρχουν όμως ενδείξεις ότι η αντι-ρωσικη προπαγάνδα προέρχεται απο την Ουκρανία. Φυσικά αυτή η εκδοχή δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα για τους παραχαρακτες της πραγματικότητας. 
Όταν στο μακρινό παρελθον το TIME έβγαλε τον Χίτλερ ως πρόσωπο της χρονιάς...μετά απο ενα χρονικό διάστημα αυτός κύλισε την ανθρωπότητα στο αίμα...

Koraks

Σχόλια