ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΛΙΤΌτι ο πλανήτης εχει φτάσει στα έσχατα των εσχάτων χρονων χρειάζεται πολλή ηλιθιότητα (έλλειψη μνήμης), ή πολύ φανατισμό από την πλευρά των θρησκειών ώστε να υπάρχει άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που να μην καταλαβαίνει αυτά που γίνονται. αφού περάσαμε από στημένες εξουσίες με διαρκείς πόλεμους, μόνιμες αδικίες, ανταγωνισμούς χωρίς όριο, κυνηγώντας το τίποτα, γιατί έτσι εκπαιδευτήκαμε.


Κι ετσι φτάσαμε στα τελευταία 54 χρόνια μετρώντας από 4/2/1962, που είχαμε ένα μέγιστο αστρολογικό γεγονός και ξεκάθαρα ειπώθηκε στον άρχοντα των εξουσιών πάνω στον πλανήτη το παιχνίδι τελείωσε. Η καραμέλα που πιπιλάγαν οι άνθρωποι τελείωσε και στο μεγάλο ξεκαθάρισμα πάνω στον πλανήτη πλέον θα ζουν μόνο φωτεινές ψυχές, έξω από θρησκείες του μαυροψυχη, έξω από πολιτικές καταστάσεις του μαυροψύχη, και φυσικά έξω από κάθε ανταγωνισμούς – εγωισμούς των ανθρώπων, ποιος είναι δυνατότερος, καλύτερος, πλουσιότερος και κάθε μορφής βλακεία εγκλωβισμό μέσα στον νου των ανθρώπων.


Φυσικά αυτά τα χρόνια τι θα μπορούσε να κάνει διαφορετικό ο Μαυροψύχης, από αυτό που έκανε εδώ και μύρια χρόνια.
Αυτό λοιπόν που έκανε Ή μάλλον προσπάθησε να κάνει, ήτανε να αλλάξει τους παλιούς δούλους – υπηρέτες των εξουσιών, σε νέους δούλους υπηρέτες των εξουσιών.

Αυτό που όλοι γνωρίζετε ως παλιά τάξη πραγμάτων και νέα τάξη πραγμάτων.


Μεταξύ αυτών είχαμε την κατάρρευση της πρώην σοβιετικής ένωσης δηλαδή το κομμουνισμό που ο ίδιος είχε κατασκευάσει, και συνοδευόταν από απόλυτη αθεία, δηλαδή οι κάτοικοι των χωρών που είχανε κομμουνισμό πάλευαν μια ζωή μόνο για την κοιλιά και τα πέριξ της κοιλιάς.


Όπως τώρα στη νέα υπερδύναμη Κίνα που η ανάπτυξη σε αριθμούς, ακυρώνει κάθε σχέση άνθρωπιάς και οι άνθρωποι λειτουργούν σαν ρομπότ.
Μια παράλληλη κίνηση του Μαυροψύχη ήταν να μαντρώσει όλη την ευρωπαΐκή ήπειρο σε μια δήθεν κατάσταση ευρωπαϊκής ένωσης μ’ ένα κοινό νόμισμα που λέγεται ευρώ για να μπορούν οι κινέζοι να πουλάνε τα πάντα και όλοι οι ευρωπαίοι εξαθλιωμένοι και άνεργοι να έχουν βρεθεί σε υλική απόγνωση.


Εκτός από αυτά είχαμε βομβαρδισμούς στη Σερβία, διάλυση των χωρών ιράκ λιβύη συρία για να μπορέσουμε να φέρουμε το μεγαλύτερο μπαλαντέρ του Μαυροψύχη, στην Ευρώπη κι όλοι άνθρωποι να ακολουθήσουνε την ευλογημένη θρησκεία των ισλαμο-πιθήκων, ανθρωποφάγων παιδιών του Μαυροψύχη.
Παράλληλα σε όλ’ αυτά κάποιοι ίσως γνωρίζετε ότι έχουν φτιαχτεί καταφύγια τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά που γνώριζε η ανθρωπότητα αλλά καταφύγια που διαθέτουν μεχρί και τρένα που αναπτύσουν ταχύτητες πάνω από 200 χιλ/ωρα.


Σε αυτά τα καταφύγια υπάρχει σχεδιασμός να μπορέσει να ζήσει Η ανθρωπότητα για αρκετά χρόνια.


Μήπως υποψιάζεστε γιατί αυτά έχουν ήδη κατασκευαστεί?


Εαν λίγο είχατε δει τις δυνάμεις που ασκούνται πάνω στη γη τι διαφοροποιήσεις έχουνε θα είχατε τρελαθεί όπως έχουν τρελαθεί και όλοι οι συγκεκριμένοι επιστήμονες. Και φτάσαμε, στο 2016, στις 23 Απρίλη και 14 Οκτωβρίου, πάρθηκε μια επιβεβαίωση από τους επιστήμονες, γι΄αυτά που συμβαίνουν πάνω στη γη, ώστε ο Ομπάμα από τις 20 Οκτώβρη, έχει εκδώσει προεδρικό διάταγμα για επικίνδυνα φαινόμενα πάνω στον πλανήτη μέχρι τα μέσα φλεβάρη.


Ακόμα είχαμε τη Βασίλλισα της Αγγλίας να μιλάει για τελευταία Χριστούγεννα, να θυμάται τώρα ξαφνικά το θάνατο της Νταιάνας, τον Κίσσινγκερ και την ολμπραιτ να ζητάνε να τα βρούνε οι αμερικάνοι με τους Κινέζους για το καλό της ανθρωπότητας (εδώ γελάνε) και τέλος τον Τραμπ να δίνει συνεντεύξεις σαν συνομοσιολόγος..
Κακώς μπήκαμε στο Ιράκ και στη Λιβύη, κακώς εξοπλίσαμε τους ισλαμοπίθηκους στη συρία, η δοσολογίες των εμβολίων στα παιδιά, επειδή είναι δόσεις μόνο για άλογα, γι αυτό έχουμε πολλά παιδιά που είναι αυτιστικά, δεν έχουμε δουλειά στην Μέση Ανατολή, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μόνο την αμερική και άλλα πολλά.


Όλα αυτά δε θυμίζουν λίγο προσευχές και μετάνοιες?


Όμως κάποιοι έχουν αγοράσει τα καταφύγια που λέγαμε, φυσικά για να τα χρησιμοποιήσουνε, και όχι για εξοχικές παραθεριστικές κατοικίες. Και το ερώτημα είναι ποιος ειναι ο κωδικος ωστε να παει στα καταφυγια η ελιτ? Θα τους επαιρναν τηλεφωνο, θα τους εστελναν συστημενα, η μπορει να γινοτανε ενας συγκεκριμενος ξαφνικος θανατος καποιου που ειχε τραγουδησει τα τελευταια χριστουγεννα, οτι ο χρονος ελλειξε, κρυφτειτε?


Αυτοι οι συνομοσιολογοι που τα γραφουν αυτα, τους ενημερωνουνε οτι εκει που ειναι τα καταφυγια τη συγκεκριμενη στιγμη, η ζεστη θα ναι τοση πολλη που θα χαν περισσοτερες πιθανοτητες να ζησουν σ ενα κλυβανο που λιώνει το σιδερο, παρα εκει που θα πανε για να σωθουν. Οσο για τους υπολοιπους που τα διαβαζετε αυτα, μεινετε εκει που ειστε.
Από κει που ενημερώνεστε ο τοπος ειναι φυλαγμένος…
katohika

Σχόλια