Επιτέλους,τι ανωμαλία είναι αυτή, με τους Νταβατζήδες και τα χιτλερόπαιδα !!


Ο Έλληνας είναι πανέξυπνος λαός!!!. Μας λέγανε οι απατεώνες-προδότες πολιτικοί μας κυβερνήτες. Αυτό το χρόνιο, επιχείρημα των λωποδυτών,κατάφερε και κοίμιζε την μάζα-μπάζα,ανόητων ανώριμων πολιτών-ψηφοφόρων. 

Αποτέλεσμα του λήθαργου, που περιέπεσε η μάζα, είναι,τα προγραμματισμένα μνημόνια,η καταλήστευση των όποιων πόρων,η υποδούλωση μας στην Γερμανία,που μας έφερε τόσα δεινά, στον πόλεμο του 40.. Χωρίς να πληρώσει απολύτως τίποτα, για πολεμικές αποζημιώσεις-κατοχικό δάνειο,επειδή οι Αρχηνταβατζήδες Αμερικάνοι,νικητές του πολέμου,αποφάσισαν!!!!,να μας εντάξουν στην Συμμαχία ,ΝΑΤΟ Ευρωπαϊκή Ένωση,και τουρκική απειλή,με στόχο ο Έλληνας να είναι!!! απόλυτα ελεγχόμενος,και υπάκουος στις ορέξεις της μαφίας. 

 Σήμερα που ο κομμουνισμός,δεν υπάρχει σαν οντότητα, και η Ρωσία θα έπρεπε να είναι μια επιλογή μας!!!. Η Συμμαχία με την φίλη Ρωσία,δεν μπορεί να επιτευχθεί,επειδή,ακόμα!!!,η ηλίθια μάζα, πλειοψηφία πολιτών ΔΕΝ μπορεί να αντιληφθεί,τι ακριβώς ΈΓΙΝΕ, γίνετε, για μας, χωρίς εμάς!!!,και ανέχεται-ψηφίζει, αυτούς τους πολιτικούς σχηματισμούς, ΠΑΣΟΚ Ν Δ και τα άλλα αποβράσματα τις κοινωνίας,που εν γνώση και με δόλο, μας αλυσόδεσαν στο δυτικό Εχθρικό άρμα ,και δεν πρόκειται, ποτέ να ορθοποδήσουμε,γιατί απλά ο Νταβατζής, ποτέ δεν θέλει, να του φύγει η πουτ@να,από τον έλεγχο

Οι Σφαλιάρες,οι κλοτσιές, οι μπουνιές,ο εξευτελισμός και το φτύσιμο,του Νταβατζή δεν έχουν όρια. Συμπέρασμα. Υπάρχει ελπίδα, να βρει τον δρόμο της προόδου, αυτός ο λαός,να στηρίζει τους δυνάστες μας,και να μην ΕΠΙΛΈΓΕΙ την Ρωσία!!!!, για σύμμαχο και συνεργάτη. 

 Αυτό θα πρέπει να αναρωτηθεί, κάθε Έλληνας σκεπτόμενος,υπάρχει περίπτωση έστω μία,να παραμένουμε σε έναν συνασπισμό όπως αυτός, που μας πνίγει,με τους χιτλερικούς,και τους μαφιόζους ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Πάμε σε συνεργασία με την Ρωσία,σε όλα τε επίπεδα,επιτέλους,τι ανωμαλία είναι αυτή, με τους Νταβατζήδες και τα χιτλερόπαιδα!!!!!. 

Πόσο πρόβατο είσαι ΟΡΈ Έλληνα. ΞΥΠΝΑ ΕΠΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑ. 

kontsiaf

Σχόλια