Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Ισλαμιστές αντάρτες πέφτουν σε ενέδρα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στο Χαλέπι


ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ SPETSNAZ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
Δείτε ένα νέο βίντεο από την δράση ρωσικών ειδικών δυνάμεων στη Συρία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Χαλεπίου από ενέδρα εναντίον ισλαμιστών ανταρτών.
Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις άρχισαν να καταφθάνουν στην Συρία πολύ πρι αποτο Σεπτέβριοτου2015 όταν ξεκίνησε επίσημα η ρωσική στρατωι9τική παρουσία στη Συρία, κατόπιν αιτήματος της συριακής κυβέρνησης.
Δυνάμεις Spetsnaz του ρωσικού Στρατού αναπτύχθηκαν για την ασφάλεια της αεροπορικής βάσης Hmeimim στην Λαττάκεια και στην ναυτική βάση της Ταρτούς όπως και για την πραγματοποίηση αποστολών ένοπλης αναγνώρισης για την παροχή δεδομένων στοχοποίησης για την ρωσική Αεροπορία.
Ο ρόλος των Spetsnaz έγινε πιο ευδιάκριτος κατά τη διάρκεια των αρχικών επιχειρήσεων για την κατάληψη του Χαλεπίου τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Όσο οι ρωσικές δυνάμεις αύξαναν την παρουσία τους τόσο και οι δυνάμεις των Spetsnaz και της GRU αυξάνονταν σε αριθμό.
Πιο συγκεκριμένα υπάρχου τουλάχιστον  230 έως 250 μελών ειδικών δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων και Spetsnaz του ρωσικού Ναυτικού από την 431η Ταξιαρχία Αναγνώρισης.
Υπήρχε ακόμη και ομάδα από την νεοδημιουργηθείσα KSO (διοίκηση ειδικών δυνάμεων), αντίστοιχη της αμερικανικής U.S. Joint Special Operations Command, με την παρουσία στις τάξεις της ελεύθερων σκοπευτών, ή καλύτερα ειδικά εκπαιδευμένων  “counter-snipers” για την εξολόθρευση των ελεύθερων σκοπευτών του εχθρού. 


Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Everyone is shocked.  SOF with Hezbollah patches, well same is done by  SOF with  patches..

Σχόλια