Ο δήμος Τροιζηνίας υπέγραψε συμφωνία με τον Σώρρα για επενδύσεις 2,3 δισ.


Ο δήμος Τροιζηνίας είχε υπογράψει με τον Αρτέμη Σώρρα πληρεξούσιο για επενδύσεις 2,3 δισ. ευρώ. Κι αν υπάρχει το ενδεχόμενο ο δήμαρχος να είναι το… θύμα της υπόθεσης, οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία δεν μπορούν να τον δικαιολογήσουν σε καμία περίπτωση, μιας και πρόκειται για ένα… ρεσιτάλ παραλογισμού, γράφει η Ημερησία. 

Η συμφωνία έχει και… μεταθανάτια ισχύ, επισφραγίστηκε με… δακτυλικά αποτυπώματα και σημάδια στο πρόσωπο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, «oι υπογράφοντες αποδέχονται ότι απαιτείται μόνο ο Θεματοφύλακας – Αρτέμης Σώρρας να παρουσιαστεί ή να υποβάλει το παρόν αυθεντικό έγγραφο σε οποιαδήποτε νόμιμη ελληνική αρχή ή σε οποαδήποτε διπλωματική υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών συνδεόμενο με ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης του, το διαβατήριο του σε ισχύ και να παρουσιάσει τα εκ γενετής σημάδια του όπως μια σχετικά μεγάλη ελιά μεγέθους 6-7 χιλ στο δεξί του μάγουλο, την αξιοσημείωτη σκιά σε σχήμα ελληνικής ακτογραμμής στο κάτω μέρος της κοιλιακής του χώρας και το κάτω μέρος του μέσου δακτύλου στο δεξί του χέρι που έχει μόνιμη δυσλειτουργία – αγκύλωση (δεν κάμπτεται), λόγω ατυχήματος σε νεαρή του ηλικία».

tribune 

ΚΟΡΑΞ... 
Δείτε και εδώ τις απάτες του κ. Σώρρα που έχουν αποκαλυφθει εδώ και πολλά χρόνια...η ελληνική δικαιοσύνη τι σκοπούς έχει με τον μέγα απατεώνα;;; Οι στενοί συνεργάτες του ήταν Πασόκοι και για αυτό μάλλον τα κομματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ γέννησαν τέτοιου είδους έλληνες φιλανθρώπους... 

http://katohika.gr/stranger-voice/mipos-oi-opadoi-tou-sorra-prepei-na-doun-auto/
http://katohika.gr/ellada/vomva-apo-ta-praktika-tis-dikis-tou-sorra-stimeni-minisi/

Σχόλια