Ο Τράμπ κατηγορείται από τις μυστικές υπηρεσίες για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας!!Με κατηγορία ένα σεξ-σκάνδαλο


Ο Τράμπ κατηγορείται από τις μυστικές υπηρεσίες για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας!! Ο Τράμπ αντίδρασε σήμερα στις 11/1 λέγοντας ότι πρόκειται για γελοίες κατηγορίες που παρουσιάζουν οι μυστικές υπηρεσίες. Και κανείς δεν πιστεύει ότι λέξη. Εδώ σε αυτό το άρθρο ανεβάσαμε σήμερα την ημέρα του Τράμπ, στις 11/1, πάντα σύμφωνα με αυτά που μας δείχνει η αριθμοσοφία. 

Το CNN πρόβαλε εχθες το βράδυ (στις 10/1) την αποκάλυψη για την ύπαρξη μυστικών πληροφοριών για την εκτεταμένη συνεργασία μεταξύ του Donald Trump και της Ρωσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς και τον εκβιασμό του Τράμπ από τους Ρώσους. Εαν όμως οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών είναι σωστές, όπως ισχυρίζονται, πρέπει πρώτα να αποδειχθούν. 

Σε αυτή την περίπτωση ο Τράμπ δεν θα μπορέσει να γίνει ο μελλοντικός πρόεδρος, ή να παραμείνει στο πόστο του γιατί θα διωχθεί νομικά για κατασκοπεία, και ίσως για προδοσία εναντίων των ΗΠΑ... Το σεξ σκάνδαλο του Τράμπ κάνει τον γύρω όλου του κόσμου με το όνομα "Γκόλντεν Σαουερ" το Χρυσό Ντουζ...και συμφωνα με αυτό ο Τράμπ θα έκανε σεξ στο ξενοδοχείο που είχε μείνει ο Ομπάμα...Φυσικά βρήκαν και τη κατάλληλη ονομασία για να κατεβάσουν και να στοχοποιήσουν τον μελλοντικό πρόεδρο. 

Η στρατηγική τους είναι η δυσφήμιση και γελοιοποίηση του Τραμπ και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποδείξουν ότι είχε σεξ με πόρνες και κάτουρα. Δεν αποκλείουμαι όμως την πιθανότητα να έχουν βάψει κάποιον κομπάρσο στα χρώματα του Τράμπ για δημιουργήσουν ειδήσεις κοπανιστού αέρα. Επίσης δεν αποκλείω την πιθανότητα ότι ο Τράμπ παίζει τον ρόλο του στο σκάνδαλο εναντίων του για την γελοιοποίηση του σαν καλή μαριονέτα της Νέας Τάξης!!! 

Το νούμερο 111 (11/1) μας δηλώνει λοιπόν την επίθεση-τρίαινα και μην ξεχνάμε ότι "κολλάει" πολύ στον Τράμπ...που δεν είναι τίποτε άλλο από την προσωποποίηση της έννοιας "επίθεση" εναντίων άλλων. Στην αριθμοσοφία το όνομα του μας δίνει την σημερινή ημερομηνία....
Donald John Trump in English Gematria Equals: 1110  

Προσέξτε τι ακριβώς γράφει η εικόνα στο έτος 2000... 

ΚΟΡΑΞ

Σχόλια