ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


Στο πρωινό δυστύχημα με το τρένο στην Ινδία όπου σκοτώθηκαν σύμφωνα με όλα τα ΜΜΕ 36 άτομα βλέπουμε τα εξής νούμερα μες το Μάτριξ:

-Bhubaneswar Hirakhand in Simple Gematria Equals: 188
τον ιερό κώδικα 188 του Μάτριξ όπου κάθε 188 ημέρες συμβαίνουν μεγάλοι σεισμοί αλλά επίσης ο κώδικας του Μάτριξ εμφανίζεται και σε ονόματα τοποθεσιών αλλά και των θυμάτων. Όπως στην σύγκρουση του μετρό στην Νέα Υόρκη πέρσι με το θάνατο της γυναίκας που μας έδωσε των κώδικα 188.

Το δολοφονικό δυστύχημα με το τρένο συμβαίνει κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Kuneru Station 
Kuneru Station in Simple Gematria Equals: 188 

Η τοποθεσία Bhubaneshwar, μας δίνει την ημερομηνία του δυστυχήματος Bhubaneshwar, in Simple Gematria Equals: 122 δηλαδή 1/22 ή 22/1


Το πρωινό τρένο έκανε δρομολόγιο από το Jagdalpur προς το Bhubaneswar
-Jagdalpur Bhubaneswar in Jewish Gematria Equals: 2302 ή 322
 Τον Μάρτιο (20/3) του 2015 είχαμε μια επανάληψη με ένα άλλο δυστύχημα τρένου στην Ινδία, στην περιοχή Uttar Pradesh όπου σκοτώθηκαν 39 άτομα και τραυματίστηκαν 150. Τότε σκοτώθηκαν 39 και σήμερα 36! Ακριβώς τον καθρέφτη του αριθμού. Φυσικά το νούμερο των νεκρών μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο επειδή τα δυστυχήματα τρένων στην Ινδία δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο, πολύ ενδιαφέρον όμως έχουν τα νούμερα-καθρέφτες που δίνουν τα ΜΜΕ. Για πολλούς όλα είναι τυχαία αλλά όχι για εμάς..

Και η λούπα λεωφορείου-Βερόνα-τρένου-Ινδία κλείνει με τον σεισμό 8 ή σύμφωνα με άλλα κανάλια ειδήσεων 8,4 ρίχτερ στην Πάπουα Νέα Γουινέα σήμερα το πρωί... 

ΚΟΡΑΞ

Σχόλια