ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥ...ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;


Το παγκόσμιο σοκ που είχαμε με το τροχαίο στον ιταλικό αυτοκινητόδρομο A4, κοντά στην Βερόνα, με το ουγγρικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές δεν ήταν ένα απλό θανατηφόρο δυστύχημα. Και ας μην θέλει να το κατανοήσει το ανθρώπινο μυαλό. 

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Σλοβένος φορτηγατζής που οδηγούσε διαρκώς για 50 χιλιόμετρα πίσω απο το λεωφορείο, είδε ότι άφηνε πολλούς καπνούς. Δεν είναι όμως περίεργο ότι ο μάρτυρας δεν ειδοποίησε την τροχαία που με την σειρά της θα μπορούσε να ειδοποιήσει τον οδηγό για την μηχανική του βλάβη;;; Εκτός τον Σλοβένο φορτηγατζή δεν υπήρχαν άλλα οχήματα που πρόσεξαν τους καπνούς και τις φλόγες που άφηνε πίσω του το μοιραίο λεωφορείο;;; 

  Γιατί κανείς απο τους εκατοντάδες οδηγούς δεν προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τον οδηγό του για να σταματήσει;;; Το λεωφορείο προσέκρουσε επάνω σε ένα πυλώνα και τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 16 άτομα. Τα οποία πρέπει όλα να ήταν μαθητές... και μάλλον όλα αγόρια!!! 

  Σύμφωνα με πληροφορίες του RT, στο λεωφορείο επέβαιναν 55 άτομα από τα οποία τα 50 ήταν μαθητές ηλικίας 14 έως 18 ετών, και τα περισσότερα αγόρια. Κάποιοι μαθητές πετάχτηκαν έξω από το παράθυρο κατά την πρόσκρουση με τον πυλώνα και άλλα παγιδεύτηκαν μέσα στο όχημα καθώς αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες με τις αρχές να εικάζουν ότι τα περισσότερα από τα θύματα κάηκαν ζωντανά... με σύνολο τουλάχιστον 16 νεκρούς μαθητές.

koraks

Σχόλια