Τσιπουράκι, γαύρος και… μπιφτέκια το μενού Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑίων!


Στο ουζερί «Αγορά» γνωστό και ως «στέκι» αρκετών «πρασίνων» (ΠΑΣΟΚων) βρέθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Άνθιμο στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης. 

Παρόντες στο… μεγάλο τραπέζι ήταν τα στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ από την Α’ και τη Β’ Θεσσαλονίκης, οι βουλευτές και οι υπουργοί. Μεταξύ άλλων στο τραπέζι βρέθηκαν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, η CEO της εταιρίας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» 
Ρία Καλφακάκου, ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος, ο πρώην υπουργός Μάρκος Μπόλαρης, ο πρόεδρος της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» Απόστολος Αντωνούδης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης κ.α. 

Μάλιστα ο τελευταίος ήταν από εκείνους που αποχώρησαν πρώτοι από το τραπέζι καθώς είχε προγραμματισμένο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Παρούσα στο τραπέζι ήταν και η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου. Το μενού περιελάμβανε ψαρικά, γαύρους, χταπόδια, κολοκυθοκεφτέδες, μπιφτέκια, χύμα ρετσίνα και… τσίπουρα! 

Β. Στολάκης
πηγη

Σχόλια