ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ Το 1% των Ελλήνων που κατέχει το 56,7% του πλούτου της Ελλάδας.


Το 1% των Ελλήνων (δηλαδή εκατό χιλιάδες Έλληνες) κατέχει το 56,7% του πλούτου της Ελλάδας. Μάλιστα μέσα στην κρίση (από το 2009) αύξησε την περιουσία του από το 48% που ισχύει παγκόσμια, στο απίστευτο 56.7%!!! Φυσικά κάποιοι έχασαν αυτόν τον πλούτο κάτω από τη βιαιότητα του ελληνικού δημοσίου. 

 Το 10% των Ελλήνων τώρα (δηλαδή ένα εκατομμύριο Έλληνες), κατέχει το 90% του πλούτου της Ελλάδας. Το υπόλοιπο 90% των Ελλήνων κατέχει μόνο το 10% του πλούτου. Αν λοιπόν αναρωτιέστε γιατί γεμίζουν οι ταβέρνες και τα ξενοδοχεία, νομίζω ότι ένα εκατομμύριο Έλληνες, μπορούν άνετα να τα γεμίζουν. 

Οι άλλοι απλά είναι «ηδονοβλεψίες» της ζωής. Φυσικά τα υπόλοιπα εννιά εκατομμύρια, θα πρέπει να περνάνε φτωχικά, να μετράνε μέχρι και το σέντ, να φορολογούνται και να χάνουν τις περιουσίες τους για να περνάει καλά το 10%. Σκληρή πραγματικότητα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα της χρεοκοπημένης Ελλάδας του 2017. 

Πέτρος Χασάπης

Σχόλια