Γίνε αληθινός με τους στόχους σου ..!


Οι άνθρωποι πεινάνε ..αλλά….ούτε η γη μίκρυνε , ούτε το χώμα στέρεψε , ούτε ο ήλιος πέθανε , ακόμα οι ντοματιες βγάζουν ντομάτες , ακόμα η πατάτα φυτρώνει τρώγοντας ήλιο , ακόμα τα ψάρια κολυμπούν ! 

 Οι άνθρωποι είναι άνεργοι …αλλά …ακομα τα κτίρια από τα εργοστάσια είναι εδώ …ακόμα τα μηχανήματα τους σαπίζουν … ακόμα οι πρώτες ύλες υπάρχουν …ακόμα έχουμε υλικό που δεν έχει κανείς στον κόσμο! 

 Οι άνθρωποι είναι άστεγοι …αλλά ..ακόμα τα κτήρια στοιχειώνονται από την μοναξιά …ακόμα είναι άδεια χωρίς ενοίκια … ακόμα γκρεμίζονται επειδή κανείς δεν τα φροντίζει…ακόμα και τώρα πιο πολύ …οι άνθρωποι θέλουν να τα ξεφορτωθούν για να μην τα πληρώνουν!!! 

 Το «κακό» είναι πίσω από όλα… όλοι το γνωρίζουμε ότι αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν…συμβαίνουν γιατί μια αόρατη αρχή εξουσίας έχει αποφασίσει να φέρει την νέα παγκόσμια τάξη ..και να φέρει συγκομιδή και σκλαβιά στον πλανήτη ! Ακολουθούμε κανόνες και νόμους που το «κακό» εχει δημιουργήσει …ενώ το ίδιο δεν έχει κανόνες και νόμους …δεν έχει τίποτα να το σταμάτα από το να μας διαχωρίζει ….έχει όλο τον χρόνο να οργανώνει τον θάνατο όλων μας ! 

 Οι άνθρωποι θέλουν να αντισταθούν…μα πως να αντισταθούν φανερά..όταν το φανερό… το κτιστό ανήκει όλο στο «κακό»…πως να δημιουργήσεις αντίσταση όταν για κάθε σου βήμα ,…το κακό σε κοιτά ; Θέλετε λέτε έναν ηγέτη …να εμφανιστεί ο ηγέτης που και γιατί; ..για να τον στοχεύσει το «κακό»…να βρει ποιος είναι και τι σκοπούς έχει; … 

Θέλετε λέτε να κάνετε επανάσταση …. σε έναν κόσμο που ακόμα και οι βίδες είναι του «κακού» …. ακόμα και το τσιμέντο που θα πατήσεις να βγεις στους δρόμους είναι του «κακού»,…της αόρατης αυτής εξουσίας …του δικτύου από παγκόσμιες εταιρίες …του χρηματοπιστωτικού συστήματος που σε έχει γονατίσει….εσύ λαχταρας το δόλωμα σου …το χρήμα…ενώ το «κακό» δεν συναλλάσσεται με χρήμα..αλλά με εξουσία και εντολή! 

 Είναι δυνατόν ποτέ να νικήσεις τους αόρατους , τους σκιερούς όταν περιμένεις να δωσεις την μάχη σου σε ένα πεδίο στο φως;…. Μην μπερδέψεις έννοιες εδώ… εσύ θες μάχη ηρωική αλλά το «κακό» δεν έχει αυτά τα κολλήματα…το «κακό» έχει την ιδιότητα να μην έχει ηθική ..να μην έχει ντροπή ..να μην έχει ενδοιασμούς ….που πας λοιπόν στο φως να παλέψεις με δίκαιους κανόνες ; ποιον να παλέψεις αυτόν που δημιούργησε τους κανόνες για να είσαι ανάπηρος ετσι ωστε να σε νικα παντα; 

 Σου στήνει το ίδιο «κακό» έναν πόλεμο ώστε να πάρει και αλλά από εσένα ..να πάρει τα νέα παιδιά σου , να πάρει γη , να πάρει πετρέλαια , θάλασσα…όσα δεν θα μπορούσε να πάρει με άλλον τρόπο…και εσύ αντι να το δεις ..αντι να δεις την παγίδα… αφήνεις το μάθημα πατριωτισμού σου να σε κάνει να φωνάζεις ελάτε να σας φάμε,….μα ποιος σου έμαθε το μάθημα πατριωτισμού σου ξέρεις; … 

 Μιλάτε για αλλαγή …μιλάτε ότι θα νικήσουμε αλλά κανείς από εσάς δεν σκέφθηκε σε ποιο πεδίο πρέπει να νικήσουμε…σε ποιο πεδίο πρέπει να γίνει η μάχη ώστε να έχεις ελπίδες να νικήσεις ! 

 Λόγια ,λόγια χωρίς σκέψη ..χωρίς πραγματική θέληση να το κάνεις …να πετύχεις τον στόχο ..τον σκοπό …λόγια μιας μάσκας ενός θεάτρου …που πάλι το «κακό» το έχτισε …!! Από την αρχή σου λέω ότι πρέπει να κατανοήσεις πρώτα την δύναμη του εχθρού σου … και μετά να δημιουργήσεις το πεδίο όπου θα δώσεις την μάχη ! 

 Αυτός που θα κερδίσει είναι αυτός που θα δημιουργήσει ένα νέο πεδίο μάχης !! Και όλο αυτό είναι που θα τον κάνει να είναι πραγματικά ο ηγέτης στην κατάλληλη στιγμή με τους κατάλληλους πολεμιστές …! 

 Κοίτα λοιπόν άλλου ..από όπου μέχρι σήμερα έχεις μάθει να κοιτάς για να βρεις την λύση … !Γιατί με τον πόλεμο του σήμερα η λύση η το φως που ζητάς δεν θα έρθει…! 

 Εκτός και αν ψάχνεις έναν τρελό ηγέτη ..με τάσεις αυτοκτονίας να έρθει για λίγο να νοιώσει την δόξα και μετά να φύγει ηττημένος ! Όταν έχεις περικυκλωθεί από εκατομμύρια σκιές …πρέπει να κρύψεις και την παραμικρή αχτιδα από την λάμψη σου ….έτσι ώστε να είσαι το ίδιο αόρατος με τους εχθρούς σου ….μέχρι να καταφέρεις τουλάχιστον σε αριθμό να έχεις οδηγήσει τους δικούς σου μέσα στο σκοτάδι του πεδίου τους!!! 

 Όποιος έπιασε το παραπάνω θα έχει Ελπίδα να είναι κοντά ….!!!! 

 Stranger…

katohika

Σχόλια