Γκουντε Μοργκεν Όλεθρε!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ...

German soldiers sit on a Bueffel ("buffalo") armoured tank recovery vehicle in 
Grafenwoehr, Germany January 31, 2017, before deployment to Lithuania


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ...

Γκουντε Μοργκεν Όλεθρε!!!

Ξαναζούμε την ιστορία κάθε νέα ημέρα που κυλά...ζούμε τις μαύρες μέρες της δεκαετίας του 1940. Οι Γερμαναράδες στέλνουν 200 οχήματα, 30 άρματα μάχης και στρατεύματα στα σύνορα με τη Ρωσία για να υπερασπίσουν τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Ή... λέω εγώ τώρα για να κάνουν τα Λέοπαρντ παλιοσίδερα;;; Μπορεί.

 Μας έβγαλαν την μαριονέτα με τις γερμανικές ρίζες, τον Τρομπέτα, να σπείρει παγκόσμια σύγχυση βάσει των σεμιναρίων που παρακολούθησε από τους εμπειρογνώμονες της τακτικής του πολέμου και του χάους. Κατά τα άλλα ο Τρομπέτας θα βελτιώσει οπωσδήποτε τις σχέσεις του με τη Ρωσία!!! Θα ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Πούτιν, σύμφωνα με τα κανάλια αποχέτευσης και ειδήσεων. 

 Στην καλύτερη περίπτωση και αν είμαστε τυχεροί θα ξυπνήσουν μερικοί από τους Γερμανούς πολίτες που έμαθαν απο την ιστορία τους, και θα κατανοήσουν ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τρομπέτας, θα τους οδηγήσει στον νέο όλεθρο του Στάλινγκραντ....τα πράγματα όμως δείχνουν ότι δεν θα τα καταφέρουν. 

Οι Γερμαναράδες είναι πραγματικά το μεγαλύτερο θύμα της Νέας Τάξης και για αυτό ξαναστέλνουν τα άρματα-φέρετρα στην Ανατολική Ευρώπη. Η πειθαρχία του λαού τους και ίσως τα οικονομικά επιτεύγματά τους βασίζονται στο καλούπι και τη δουλική τους φύση. Η εκπλήρωση της διαταγής από τους ανωτέρους τους τους οδηγεί στην αυτοκαταστροφή τους. Όχι μόνο τώρα αλλά σίγουρα τους τελευταίους αιώνες...για αυτό κατάφεραν να διαλύσουν την Ευρώπη μέσα σε λίγα χρόνια...το στρατιωτάκι-κρεας ξαναξυπνά και πάει να κοπανήσει την κεφάλα του..

Η γερμανική ψυχοσύνθεση τους δεν τους αφήνει να αλλάξουν την συμπεριφορά τους. Έτσι το εύκολο κρέας οδηγείτε στον σφαγέα του, τον Πούτιν...που θα αναγκαστεί να πακετάρει το γερμανικό κρεας και να το στείλει πίσω στις μανάδες του στο Βερολίνο. Η καταστροφή της Γερμανίας και της Ευρώπης είναι πλήρως προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στους επόμενους μήνες ή και χρόνο. Το χάος και η παράνοια που δημιουργεί ο Τρομπέτας σε όλο τον κόσμο δεν μια τυχαία συμπεριφορά ηγετη. 

Μόλις ξεκίνησε την προεδρία του συμπεριφέρεται σαν τον Χίτλερ με βοήθεια του γερμανικού του Ντι-εν-ει. Ο τύπος δεν είναι τρελός αλλά εκπληρώνει τα αρχαία σχέδια. Έχετε ξαναδεί τόσες καλά διοργανωμένες διαδηλώσεις στην Αμερική αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο;;; Από την Κίνα μέχρι την Ευρώπη βλέπουμε διαδηλώσεις κατά της πολιτικής του Τρομπέτα Τράμπ...γιατί άραγε τόσες παγκόσμιες αντιφάσεις μεταξύ ομάδων σε ξένες χώρες για τον πρόεδρο των ΗΠΑ;;; 

Μήπως αναγνωρίζουν όλοι τον πλανητάρχη σαν τον παγκόσμιο ηγέτη που θα καταστρέψει ή απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο;;; Σε όλο τον κόσμο διαδήλωσαν κατά της πολιτικής του Τράμπ λες και τον ψήφισαν για πρόεδρο τους;;; Μήπως ζούμε στην εποχή της οικονομικής κρίσης, των μεγάλων πολιτικών αντιφάσεων και του παγκόσμιου Χάους όπως πριν τον ΒΠΠ;;; 

Οι γερμανοί υπάρχουν για να μας θυμίζουν την καταστροφή της Ευρώπης αλλά και της χώρας τους. Ένας μοιραίος λαός που ηγείτε οικονομικά και πολεμικά μια φασιστική ένωση ηλιθίων ευρωπαίων με αυτοκαταστροφικες τάσεις που δεν θα μάθουν ποτέ από τα λάθη τους...

ΚΟΡΑΞ

Σχόλια