Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου απείλησε τον Πάνο Καμμένο με πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας


Ευθεία πρόκληση της Τουρκίας προς την Ελλάδα, δια του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τη ρίψη στεφάνου στα Ίμια , αλλά και τις δηλώσεις του ότι «τα Ίμια είναι ελληνικό έδαφος και η μετάβαση όχι μόνο του υπουργού Άμυνας, αλλά οποιουδήποτε πολίτη εκεί είναι βόλτα στο σπίτι του». 

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας και υποκρισίας καλεί τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας «να λογικευτεί», όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Hurriyet η οποία επιλέγει να τις φιλοξενήσει στο πρωτοσέλιδό της. 

 «Ο Αλλάχ να μας φυλάξει», λέει ο Τσαβούσογλου, «αλλά αν γίνει κάποιο δυστύχημα, τότε η βλάβη θα είναι ανεπανόρθωτη!». Ο ισλαμιστής Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, ομοϊδεάτης της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους, ανέφερε ότι «ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. 

Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες. »Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας», δήλωσε ο θρασύτατος ισλαμιστής.

tribune

Σχόλια