Οι Τούρκοι με 4 Οπλισμένα Μαχητικά & 3 κατασκοπευτικά ….Έκαναν σουρωτήρι το Αιγαίο!


Τι είχες Γιάννη τι είχαν πάντα κουτσή στραβή αδύναμη και διαλυμένη η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία αλλά τις Παραβιάσεις και τις Υπερπτήσεις και τις κάνουν και κάνουν και σουρωτήρι το Αιγαίο! Την ώρα που ο Α/ΓΕΣ προσγειωνόταν στο Φαρμακονήσι οι Τούρκοι έστειλαν τα F-16 να κάνουν «περαντζάδα» στα 26.000 πόδια βέβαια αλλά πέταξαν πάνω από το νησί μας και εμείς αν και είχαμε την δύναμη να τους κατεβάσουμε κάτω δεν πρόκειται να το κάνουμε ποτέ !

 Την ίδια ώρα άλλα δύο Μαχητικά Τούρκικα μαχητικά έμπαιναν από το γνωστό σημείο αναγκάζοντας το Α/ΤΑ να στείλει δύο F-16 απο την 130 ΣΜ της Λήμνου για Αναχαίτιση!

 Οι Τούρκοι δεν έμειναν μόνο σε αυτά αλλά στο Ουρανό πέταξαν και 3 Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά CN-235 που πέρασαν πάνω κάτω το Αιγαίο !

Το αποτέλεσμα 25 Παραβιάσεις , 7 Παραβάσεις και μια Υπέρπτηση πάνω απο το νησί μας και εμείς να ζήσουμε να τις θυμόμαστε …Αντε και εις ανώτερα

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ
 – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 3 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 7

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 25

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
α. 1 εκ των ανωτέρω 25 παραβιάσεων ήταν η υπέρπτηση που πραγματοποίησε ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών α/φ F-16 την 13:18 άνωθεν ν. Φαρμακονήσι στα 26.000 ft,
β. Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

veteranos.gr

Σχόλια