«Προσφυγόπουλο» γρονθοκοπεί αστυνομικό …X A “Γιατί δε συνελήφθη ο λαθρομετανάστης που επιτέθηκε στον αστυνομικό;” ΒΙΝΤΕΟ


Ένας νεαρός έφηβος ηλικίας 12-15 ετών με αρκετό θράσος άρχισε να χτυπάει έναν αστυνομικό και να τον σπρώχνει με ένταση. Tα καθεστωτικά ΜΜΕ βέβαια «έθαψαν» την είδηση και προσπάθησαν να προπαγανδίσουν πως ο αστυνομικός άσκησε βία χωρίς αιτία στο… προσφυγόπουλο. Συγκεκριμένα έγραψαν τα καθεστωτικά ΜΜE «Ο άνθρωπος που υποτίθεται πως οφείλει να τηρεί την τάξη, έσπρωξε και χτύπησε στο πρόσωπο το προσφυγόπουλο, μέχρι που άλλοι τον απομάκρυναν. 

Αντί να δείξει εκείνος πρώτος ψυχραιμία, εκείνος άλλωστε κοιμάται το βράδυ στο σπίτι του, τρώει ζεστό φαγητό, μπορεί να κάνει μπάνιο με ζεστό νερό όποτε θέλει και να φοράει φρεσκοπλυμένα ρούχα, εκείνος σήκωσε χέρι και χτύπησε ένα παιδί. Θα μπορούσε να είναι το δικό του παιδί. Αλλά είναι παιδί προσφύγων. Ή μεταναστών. Λίγη σημασία έχει…» Ο άνθρωπος αυτός αγαπητοί συνάδελφοι προκλήθηκε και αντιμετωπίζουν τέτοιες στιγμές καθημερινά. Κανείς από εσάς δεν σκέφτηκε πως αυτό το… προσφυγόπουλου μπορεί να είχε πάνω του κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον αστυνομικό. 

 Φανταστείτε λοιπόν τι πρόκεται ακριβώς να συμβεί στην περίπτωση που αυτοί οι έφηβοι βρεθούν συμμαθητές των Ελληνόπουλων στα σχολεία. Ερώτηση Χρυσής Αυγής στη βουλή: “Γιατί δε συνελήφθη ο λαθρομετανάστης που επιτέθηκε στον αστυνομικό;” Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, απαντώντας στην άθλια πολιτική του Σύριζα στο λαθρομεταναστευτικό προέβη στην παρακάτω δήλωση από το περιστήλιο της βουλής: «Μόνη λύση η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, των πολιτικών του Σύριζα, των αλληλέγγυων και των ΜΚΟ, που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε γκέτο και hot-spot αλλοδαπών».

Άμεσα έφερε στη βουλή το θέμα της επίθεσης σε βάρος αστυνομικού από αλλοδαπό η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Αποτελεί πρωτοφανές σκάνδαλο η μη σύλληψη του λαθρομετανάστη, που μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες γρονθοκόπησε ένστολο αστυνομικό και έφυγε σαν κύριος, με όλη την δύναμη που ήταν παρούσα να κοιτάει αποσβολωμένη. Τα κανάλια – σε διατεταγμένη υπηρεσία – άρχισαν τα ψέμματα και την προπαγάνδα, ζητώντας την τιμωρία του… αστυνομικού. Όπως λέει ο σοφός λαός: «και κερατάς και δαρμένος». 

 Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης: Ερώτηση προς Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Επίθεση αλλοδαπού σε αστυνομικό στο Ελληνικό Κατά την σημερινή επίσκεψη Μουζάλα στη δομή φιλοξενίας αλλοδαπών στο Ελληνικό, νεαρός λαθρομετανάστης επιτέθηκε με γροθιές σε ένστολο αστυνομικό μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Έκπληκτο το πανελλήνιο παρακολούθησε τις πρωτοφανείς σκηνές: ο αλλοδαπός να χτυπά τον αστυνομικό και η αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο σημείο να μην επεμβαίνει! Τελικώς ο δράστης του εγκλήματος δε συνελήφθη! Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός 1) Συνελήφθη εν συνεχεία ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού – όπως ο Νόμος ορίζει – ή στις δομές φιλοξενίας έχει καταλυθεί η νομιμότητα; 2) Τι ενέργειες σκοπεύει να κάνει ώστε να συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης και να παταχθεί η εγκληματικότητα (επιθέσεις, trafficking, εμπόριο ναρκωτικών κ.ά.) στα hot-spot και τα κέντρα φιλοξενίας αλλοδαπών;

Σχόλια