Συνταρακτικό! Αγροτικό καρφώνεται μέσα σε λεωφορείο με επιβάτες! (vid)


Πλάνα από 5 κάμερες δείχνουν, από έξω κι από μέσα, τον οδηγό του pick-up να χάνει τον έλεγχο και να μπαίνει κυριολεκτικά μέσα στο λεωφορείο. To ατύχημα συνέβη στη Syracuse της Νέας Υόρκης και είναι θαύμα που κανείς δεν έχασε τη ζωή του. Ο οδηγός του pick-up έχασε τον έλεγχο στην έξοδο αυτοκινητόδρομου, βγήκε εκτός δρόμου και απογειώθηκε εμβολίζοντας ένα λεωφορείο σταματημένο σε φανάρι στην κάθετη λεωφόρο. 

 Από κάμερα μέσα στο λεωφορείο, βλέπεις μια γυναίκα να αντιλαμβάνεται το φορτηγάκι που έρχεται, να φωνάζει και να προσπαθεί να φυλαχτεί. Ένας άνδρας καθισμένος απέναντί της γυρίζει να δει τι συμβαίνει, αλλά δεν προλαβαίνει να σηκωθεί και η μούρη του φορτηγού τον σπρώχνει βίαια στο διάδρομο. Χάρη στις κάμερες ασφαλείας, βλέπουμε το ατύχημα από διάφορες οπτικές γωνίες, η μία πιο ανατριχιαστική από την άλλη. 

Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν συνολικά, και σοβαρότερα απ’ όλους ο 60χρόνος Herbert Barry, που σπρώχτηκε από το φορτηγό και είχε ένα σπασμένο πόδι κι ένα τραύμα στο χέρι. Ο David Sackett, εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι ο οδηγός του pick-up, ένας 82χρονος ονόματι Neil Brownell, προφανώς αφηρημένος, αιφνιδιάστηκε που είδε αυτοκίνητα σταματημένα μπροστά του, έκανε μια τιμονιά για να τα αποφύγει, βγήκε από το δρόμο και, στον πανικό του, αντί για φρένο πάτησε γκάζι. 

 Σύμφωνα με το Syracuse.com, o Brownell κατηγορείται ότι δεν έκοψε εγκαίρως ταχύτητα και δεν κρατήθηκε δεξιά στον αυτοκινητόδρομο. Μάλλον ελαφρύ το κατηγορητήριο για τον παππού. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον θα του πάρουν το δίπλωμα… Σχόλια