Τι σας έχουμε πει για τα λεωφορεία-φέρετρα και τους μαθητές;;; Μεγάλη η "πείνα" του μάτριξ


Τι σας έχουμε πει για τα λεωφορεία-φέρετρα και τους μαθητές;;; Μεγάλη η "πείνα" του μάτριξ

 ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ... ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΠΕΙΝΑ" ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΓΙΑ ΝΕΑΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ-ΦΕΡΕΤΡΑ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΛΟΥΠΕΣ ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ-ΤΡΕΝΑ-ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΟΧΙ...

ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ...
ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ-ΕΥΧΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ. 

ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ-ΒΟΛΑΝΤΟΡΕΣ-ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ-ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΨΥΧΕΣ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ! 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Κοτύλη της Ξάνθη με θύμα μια 14χρονη μαθήτρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του xanthi2.gr το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο της γραμμής ήταν σταματημένο, όμως για αδιευκρίνιστο λόγο το χειρόφρενο δεν λειτούργησε καιτο όχημα άρχισε να κινείται χωρίς οδηγό στην κατηφόρα, με την όπισθεν, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στους μαθητές που περίμεναν το σχολικό για τη Γλαύκη.

 Στη χειρότερη θέση βρέθηκε η μαθήτρια του Γυμνασίου Γλαύκης, η οποία παρασύρθηκε από το λεωφορείο, έπεσε στο έρεισμα του δρόμου, πίσω από τα κάγκελα και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ στη συνέχεια το όχημα κατέληξε σε κατοικία, την οποία διαπέρασε καταστρέφοντας την σε μήκος 3 μέτρων. Κρίσιμη η κατάσταση της 14χρονης Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρει κάταγμα στην κλείδα και αιμορραγία, έχει σκιστεί το άνω χείλος της και έχουν σπάσει δόντια. Οι γιατροί έχουν εντοπίσει ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο που, για την ώρα, δεν εμπνέει ανησυχία αλλά υποβάλλεται σε αξονικές τομογραφίες για να αποκλειστεί ο κίνδυνος. Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία. 

Πηγή: xanthi2.gr
topontiki

Σχόλια