"Τρομοκρατική επίθεση στο Λούβρο"...την εικόνα την καταγράψατε εις βάθος;;


"Τρομοκρατική επίθεση στο Λούβρο"...την εικόνα την είδατε εις βάθος;;; 

"Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μια τρομοκρατική επίθεση", δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζενέβ, λίγη ώρα μετά την επίθεση σε στρατιωτική περίπολο, στον υπόγειο εμπορικό χώρο του Καρουσέλ του Λούβρου". 

 Πάμε πάλι από την αρχή...μια επίθεση με μουσουλμανική μανσέτα στο κέντρο των ευρωπαικών αξιών από τους κακούς μουσουλμάνους. Οι κακοί εναντίον των καλών..."Ο Αλλάχ είναι μεγάλος" αλλά ανύπαρκτος...και είναι όπως πάντα εναντίον των Γάλλων που δεν κατακρεούργησαν μια ολόκληρη πλούσια αραβική χώρα σαν την Λιβύη και δεν άρπαξαν το πετρέλαιο και το χρυσό της!!! 

Σίγουρα δεν μπλόκαραν τα δις του Καντάφι για να μοιραστούν μαζί με τις άλλες Υαινες (με κεφαλαίο)...και φυσικά δεν τα πρόσθεσαν στο εμπορικό τους ισοζύγιο ώστε να καλύψουν τις τρύπες της διαλυμενης οικονομίας τους. 

 Τελικά αυτοί οι μουσουλμάνοι είναι ανίκανοι να οργανώσουν μια καλή επίθεση εναντίον της δημοκρατικής Γαλλίας. Συνέχεια τους πιάνουν ή τους κάνουν κόσκινο οι ατάραχοι γάλλοι κομάντος...που τυχαία είναι απίκου και έτοιμοι να δράσουν.!!!
Το συμπέρασμα όμως που βγάζουμε "σήμερα" είναι ότι ο Αλλάχ είναι ένας μπούρδας θεός και ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ... αν τον συγκρύνουμε με το αποτέλεσμα των γαλλικών πυραύλων στην Λιβύη ή αλλού...είναι ειληκρινά ένας μπουχέσας! 

Το σκηνικό είδατε που ακριβώς διαδραματίστηκε;;; Tην εικόνα την καταγράψατε εις βάθος;;

Ακριβώς μπροστά από τον εμπορικό χώρο του Καρουσέλ, όπου βρίσκεται η αντίστροφη Πυραμίδα!!! 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... 

ΚΟΡΑΞ

Σχόλια