Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ


Το κέντρο της μασονικής Ευρώπης με “πρωτεύουσα” το Παρίσι εδώ και δύο εβδομάδες φλέγεται. Όλα ξεκίνησαν όταν η γαλλική αστυνομία κατηγορήθηκε για τον βιασμό ενός μαύρου μετανάστη με ένα γκλοπ. Ο βιασμός του μαύρου νεαρού έγινε επίσης μέσα στην καρδιά των προαστίων του Παρισιού…δηλαδή μέσα στην καρδιά της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Και με την ονομασία “πρωτεύουσα” εννοούμε την “πρώτη πόλη” της ευρωπαϊκής Τρομοκρατίας!!! 

Το Παρίσι εδώ και 2-3 χρόνια δεν είναι τίποτε άλλο από μια πόλη βουτηγμένη στο “αίμα” της κρατικής τρομοκρατίας των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών και των διεθνών λεσχών! Η είδηση του βιασμού όπως πάντα αναφέρεται από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης από έναν καλοντυμένο-η παρουσιαστή-α. Οι ειδήσεις τους διαβάζονται από το “μηχάνημα ανάγνωσης ειδήσεων” ή autocue από ένα πλήρως αξιόπιστο δημοσιογράφο που τον έχουν διαλέξει προ πολλού μέσα από πάρα πολλούς άλλους δημοσιογράφους…με τα ιδανικά χαρακτηριστικά ενός πολύ μεγάλου χρωματιστού Παπαγάλου από την Νότια Αμερική. 

 Φυσικά, αναφέρονται στις γαλλικές ταραχές, διαβάζοντας όλα όσα τους έχουν υποδηλώσει οι γαλλικές αρχές και ο διευθυντής του καναλιού τους…

...ο αξιόπιστος τώρα χρωματιστός παπαγάλος αναφέρει κατά γράμμα ότι του παρουσίασαν επεξεργάζωντας όσο καλύτερα μπορεί, την εργασία που οι ανώτεροι του ετοίμασαν στο μηχάνημα ανάγνωσης και πλύσης εγκεφάλου της μάζας…ή αλλιώς ΜΜΕ Μεσα μαζικής ενημέρωσης όπως οι ίδιοι ονομάζουν και τον εαυτό τους. 

Πάντα τυχαίος ο βιασμός του μαύρου μεταναστάτη μέσα στην καρδιά της φτώχειας στα γαλλικά προάστια γεμάτα από μετανάστες όλων των χρωμάτων, φυλών και θρησκειών…. Τα γαλλάκια αν και δεν είναι νοτιοαμερικανικοί παπαγάλοι, παπαγαλίζουν την είδηση του βιασμού χωρίς να αμφισβητήσουν την επίσημη είδηση που με το παραπάνω κελαιδά ο νοτιοαμερικανικός παπαγάλος…. 

Η γαλλική είδηση όμως “πετάει” ηλεκτρονικά και στις παραέξω χώρες και εκεί λαμβάνεται από άλλους χρωματιστούς και χορτάτους παπαγάλους…. Με την σειρά τους θα έκαναν τα πάντα ώστε να τα διαβάσουν σωστά την γαλλική είδηση μέσα από το δικό τους μηχάνημα ανάγνωσης ειδήσεων… Τα χρωματιστά και καλοθρεμμένα πτηνά θα παρουσιάζουν την ελεγχόμενη είδηση μεταξύ του γηγενούς πληθυσμού και των ξένων, χωρίς κανείς να αναρωτηθεί αν ο βιασμός του μαύρου άνδρα ήταν τυχαίος;;; 

 Φυσικά ο βιασμός του μαύρου νεαρού από την γαλλική αστυνομία (ο πεινασμένος εναντίων των αρχών) είναι τυχαίος μέσα στα φλεγόμενα προάστια, φορτωμένα με μετανάστες εδώ και 60 δεκαετίες...!!! Η Πρωτεύουσα της ευρωπαϊκής τρομοκρατίας, το Παρίσι, και η Νέα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν αναγνωρίζουν την τακτική του διαίρει και βασίλευε. Το ρυθμιστικό σχέδιο λεσχών πίσω από την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης θα εκπληρωθεί μόνο μέσα από το ρωμαϊκό γνωμικό "Ordo ab Chao.

Οι χρωματιστοί παπαγάλοι έκαναν πάλι την δουλειά τους…για αυτό ακριβώς τον λόγο τους καλοταίζουν μέσα στα αραχτά και φανταχτερά κλουβιά τους, γιατι αλλιώς, πως θα αναφέρουν τις τυχαίες γαλλικές συγκυρίες;;;!!!


KORAKS

Σχόλια