Βουλευτής του AKP απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο! – «Γλιτώσατε το 1996 χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου» – «Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Ιμίων»


Ανεβάζει το θερμόμετρο στο Αιγαίο η Άγκυρα εκτοξεύοντας απειλές εναντίον της Ελλάδας. Μια νέα προκλητική δήλωση έρχεται από την Τουρκία αναφορικά με το ζήτημα των Ιμίων, αυτή την φορά από τον Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, βουλευτή Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, καθώς έφτασε στο σημείο να απειλήσει… ακόμα και με πόλεμο τη χώρα μας, με ανάρτησή του στο Twitter. «Προειδοποιώ την Ελλάδα: 

Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Καρντάκ (τουρκική ονομασία για τα Ίμια) γιατί θα σας χτυπήσουμε», έγραψε σε ανάρτησή του. 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής είχε αναφερθεί και εχθές στο θέμα με αναρτήσεις του, σημειώνοντας τα εξής: «Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Ίμια αλλά επειδή ο ανόητος επικεφαλής του ναυτικού τότε φοβήθηκε δεν εκτέλεσε τη διαταγή. 

Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η σημερινή Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996». 

pentapostagma

Σχόλια