Αν με ακούσετε μπορεί και να σωθουν ανθρώπινες ζωές


Στο θέμα της οργάνωσης Σώρρα αποδεδειγμένα η πολιτεία καθυστέρησε χαρακτηριστικά και κάνοντας μεγάλα λάθη μέσω της δικαιοσύνης έδωσε – προσέφερε και "όπλα" ώστε να βοηθήσει στην εξάπλωση αυτής οργάνωσης . Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έγινε από λάθος από την άλλη όταν τα συνεχόμενα λάθη συνήθως ωφελούν μόνο μια συγκεκριμένη πηγή τότε μπορεί ο καθένας να σκεφτεί ότι τα λάθη αυτά γίνεται κατόπιν εντολής . Δεν θέλω να αναλύσω παραπάνω πράγματα που έχω πει ξανά και ξανά όποιος πραγματικά θέλει να ψάξει μπορεί να το κάνει μέσα στο κατοχικά νέα και τις δικές μας έρευνες για το τι κρύβεται πίσω απ' την οργανωση Σώρρα . Θα πάω λοιπόν κατευθείαν στο ζουμί με το δικό μας σκεπτικό . Έχουμε ένα μανιφέστο από ένα φυγόδικο οποίος παρουσιάζεται σ' ένα καναπέ που εντέχνως γύρω-γύρω και πίσω στον τοίχο δεν υπάρχει τίποτε ώστε να προσδιορίζει τον τόπο αλλά ταυτόχρονα πάνω στον 
καναπέ στο χερούλι εμφανίζεται ο διπλός πέλεκυς .

Ταυτόχρονα ο κύριος αυτός όποιος με τρόπους αποκλειστικά της CIA έχει κάνει χιλιάδες ανθρώπους να πιστεύουν σε δράκους και σε θεούς που εμφανίστηκαν στη γη κάνει και μια απόλυτη δήλωση με την φράση .."ο πολεμιστής πρέπει κάποιά στιγμή να σκοτώσει "...

Ίσως να είμαι από άλλο πλανήτη ,ίσως η ανθρωπότητα να ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι πριν μερικά χρόνια την εποχή των "τρομοκρατων" ανα το κοσμο σε κάθε βίντεο τους ολόκληρες ομάδες ειδικών ανθρώπων καθόντουσαν και τα κοιτούσαν δευτερόλεπτο δεύτερολεπτό, κίνηση κίνηση, λέξη λέξη, για να δουν αν πίσω από αυτό που έδειξε η εικόνα υπάρχουν κρυφά μηνύματα . 

 Ο διπλός πέλεκυς σηματοδοτει τον πόλεμο σαν μηνυμα και η πρόταση ...ο πολεμιστής πρεπει να σκοτώσει ...νομίζω δε χρειάζεται καμία εξήγηση . Το μπαλάκι λοιπόν τώρα πάει σε σας που ερευνάται αν έχουμε δίκιο και όλη αυτη η οργανωση δεν ειναι απλά το έργο ενός απατεώνα αλλά κάτι με πολύ πιο μεγάλες και βαθιές ρίζες,αν εχουμε δικιο τότε θα ξαναβρεθούμε σύντομά στην λυπηρή κατάσταση να έχουμε περιστατικό όπως είχαμε με τι ψυχίατρο ,ενα περιστατικό που έγινε μέσα από την ομάδα αυτη και μάλιστα με καταγγελίες ανθρώπων ότι δύο μέρες πριν συμβεί το περιστατικό κάποιοι από κει μέσα έλεγαν ότι σε δύο μέρες θα μας γνωρίζει ολη Ελλάδα . 

 Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος , ελπίζουμε τα λάθη που έγιναν μέχρι σήμερα να ήτανε απλά τυχαία λάθη , ελπίζουμε αυτή που 'χουνε μπλεχτεί εμφανώς σε αυτά τα λάθη να ήταν ειλικρινής , ελπίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε μόνο με έναν απατεώνα ψεύτη που κορόιδεψε τον κόσμο, γιατί αν είναι αλλιώς και έχουμε δίκιο εμείς οι περίεργοι συνωμοσιολόγοι τότε ξανα εχεται καθυστέρηση , τότε ξανακάνετε λάθος τότε ξανά αφήνετε ναι μεν χωρίς το κεφάλι αυτή την συμμορία αλλά μετά δεξιά χέρια πλέον να την κινούν και να δίνουν εντολές σε αόρατους στρατούς . 

 Σταματήστε τους πριν ξαναδούμε στις τηλεοράσεις σε λίγο χρόνο από τώρα να λένε ..ποιος το περίμενε ..ποιος περίμενε ότι υπήρχε τόσο πολύ μεγάλο βάθος αυτή την υπόθεση..., εμείς το περιμένουμε το θέμα είναι η δικες σας έρευνες να ανοίξουν το πεδίο τους και να δειτε όλα τα στοιχεία όχι μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι τα απλά ...αυτά που έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα ψεύτικα ομόλογα, αλλά και ποιοι μπορεί να είναι πίσω από αυτά και ποιοι μπορεί να έχουν πετύχει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τέτοια μεγάλη επιρροή σε χιλιάδες ανθρώπους και με ποιον τρόπο επιτυγχάνεται μια τόσο μεγάλη επιρροή σε χιλιάδες ανθρώπους ..... Πράξτε το δίκαιο πριν βρεθούμε ξανά μπροστά από μια κατάσταση στην οποία θα τη δικαιολογήσει μόνο η σχιζοφρένεια όπως με τον Μπααλαντίνα .

Stranger

Σχόλια