Για σένα που λες για της διαφημίσεις ..και σένα που έχεις adblock !!


Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους γιατί όλοι μας έχουμε τα όρια ανοχής μας ! Μου λέτε για της διαφημίσεις ότι σας ενοχλούν ... ! Το 50% από εσάς έχει adblock! Πράγμα που είναι δικαίωμα σας !! Αλλά ας δούμε τι έχετε πετύχει με την συμπεριφορά του τα θέλω όλα ΤΖΑΜΠΑ για μένα !! 

 Οι στημένες σελίδες του συστήματος που σας ταΐζουν σανό από την παγκόσμια ελεγχόμενη δεξαμενή πληροφορίας παίρνουν κρατική διαφήμιση ..κάτι που δεν παίρνουμε εμείς ..αλλά και να μπορούσαμε πάλι δεν θα παίρναμε μιας ...και δεν θέλουμε να μας παίρνουν τηλέφωνο και να μας δίνουν εντολή τι να περάσουμε σαν πληροφορία και τι όχι ! 

 Αυτό σημαίνει ότι οι συστημικες ιστοσελίδες έχουν το χρήμα να κάνουν οτι θέλουν...να προσλάβουν όσους χρειάζονται και να σε βομβαρδίζουν μέρα νύχτα ! Ακόμα οι σελίδες αυτές που είναι καμιά δεκάρια που θα ρουφάνε το κρατικό χρήμα ... θα πληρώνονται σαν να είναι 50 σελίδες ..μιας και πάλι το ελληνικό δαιμόνιο κατάφερε να περάσει μέσα στο νόμο το απίστευτα φαιδρό και κάθε κατηγόρια μια σελίδας να την καταμετρά σαν μια ιστοσελίδα....δηλαδή σαν να πω εγώ ότι ο τομέας συνωμοσία στο κατοχικά είναι σελίδα από μόνη της ..ο τομέας διεθνή άλλη μια κοκ κοκ κοκ! 

 Πάμε λίγο σε σένα ...εσύ θέλεις χαλαρά την αλήθεια και για αυτή την αλήθεια δεν ρισκάρεις , δεν σε καλεί ο εισαγγελέας , δεν σε στοχοποιει κανείς , δεν πληρώνεις σερβερς , δεν πληρώνεις τεχνικούς , δεν πληρώνεις συνεργάτες ....και πάνω από όλα δεν πληρώνεις τον χρόνο μου για αυτή την αλήθεια που σου προσφέρω !! 

 Ποτέ δεν ζητησα κανε κλικ ουτε προκειτε ποτε να το κανω ...σε αντίθεση με μεγάλο γκουρού της εναλλακτικής πληροφόρησης όπου στο τσατ που μιλα στο ραδιόφωνο του ανα 5 λεπτά περνάει μήνυμα και μην ξεχνάτε τα κλικς παΐδια !..Ο οποιος εμαθα οτι στους οπαδους του με λεει και απατεωνα ....ποιος λεει τι ; αχχαχααχ.. ανεβαινει η πο@τανα η πιεση Ποτέ δεν σου ζήτησα συνδρομή ... πράγμα όμως που έχω αρχίσει και σκέφτομαι ..μιας και στο είπα μια στο είπα δυο...μας έχουν αποκόψει από όλα...μας έχουν ρίξει τα έσοδα 70 % θέλουν να μας τελειώσουν! 

 Αν λοιπόν το παραπάνω είναι στα παπαρια σου γιατί έτσι έμαθες στην ζωη σου εγώ δεν θα γονατίσω ούτε θα μου σπάσεις την ψυχολογία..θα βγάλω όποια διαφήμιση μπορώ για να κρατήσω ζωντανό ένα έργο που στο λέω στέγνα οτι η Ελλάδα του χρωστάει πολλά..!!!!! ... όπλα έχω να μην ξαναδιαβάσεις τίποτα πχ με adblock μέχρι ώρας όμως το πάω φιλικά οπως νομίζω ο βλάκας ότι έχω να κάνω με όσους με διαβάζουν! 

 Απλά για να γίνει κατανοητό σε όλους ....χρησιμοποιώντας adblock ένα πράγμα πετυχαίνετε όλοι σας ...να στηρίζετε την παγκόσμια ύπνωση και ελεγχόμενη πληροφορία αφού οι σελίδες που είναι εκεί για να σας κάνουν γίδια δεν έχουν ανάγκη την διαφήμιση για να ζήσουν! Αρα στο τέλος θα αφήσετε μόνο αυτές να υπάρχουν ....πιο απλά... μονοί σας σκοτώνετε την αδογμάτιστη πληροφορία ! 

Αυτό το άρθρο θα το αφήσω πολυ καιρο ...πάνω στο κεφάλι ...να δω τα άντερα σας στο κάτω κάτω...γιατί τόσα χρόνια ανώνυμοι σε μια εποχή που δίνει πολλά να γνωρίζει ποιοι είστε ... τόσα χρόνια κριτική και μαγκιά κλανιά πετιμέζι στις πλάτες άλλου ...και να σε ενοχλούν και οι διαφημίσεις που έχουμε για να παραμείνουμε όρθιοι...πραγματικά μου κλότσησες νεύρο καλό! Αν θέλετε να συνεχίσουμε όπως είμαστε με τον αγώνα που κάνουμε σε πολλαπλά επίπεδα ..βγάλτε το adblock όλοι ... 

Οσοι έχετε πρόβλημα επειδή βλέπετε ένα κομπινεζόν η ένα βρακί και όχι γυμνό.... και αυτό σας ξενίζει και σας χαλάει ..πάρτε μια ζυγαριά ..τι κερδίζεις εδώ τι κερδίζεις αλλου και κανε την κίνηση σου...αλλά έμενα άλλη ανοησία περί διαφήμισης ανώνυμε μην μου ξαναστειλεις...!! 

 Πρώτα βγες μπροστά και ρίσκαρε την ζωη σου μαζί μου και μετά παίξτο μου ηθική λατέρνα ! Μετά το περας λιγων ημερών θα έχω κατανοήσει με τι κόσμο έχω να κάνω και αν καταλάβω ότι εδώ είμαι για να κάνω τον κλόουν σας για να περνάτε απλά καλά ... μέχρι εκεί ...θα κινηθώ ανάλογα ! 

 Στο κάτω κάτω ένα συνδρομητικό site θα γνωρίζω με ποιους έχω να κάνω...και οι λίγοι και οι καλοί ήταν πάντα πιο σωστό σχήμα ... και όταν εισαι σε κλειστό γκρουπακι πολύ πιο εύκολα λες όλα όσα δεν μπορείς να πεις ..επειδή υπάρχουν και λατερνες εκεί έξω ! 

 Αυτά σε γραπτό λόγο ..σε προφορικό όση ώρα γράφω σου στέλνω πολλά γαλλικά ....γιατί απλά δεν μπορώ να υποκρίνομαι όπως κάνουν οι περισσοτεροι ..αυτός και έτσι είμαι αν γουστάρεις καλως ..αν όχι πηγαινε αλλού ..απλο εε; 

Stranger...

Σχόλια