Το Κονβόι που κτύπησε η Ισραηλινή αεροπορία στο Συριακό έδαφος,μετέφερε πυραύλους από τη Β.Κορέα στο Λίβανο,για τη Χεζμπολάχ.


Το Ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι 2 αποκάλυψε ότι το κονβόι που κτύπησε μέσα στο έδαφος της Συρίας, η Ισραηλινή αεροπορία το βράδυ της Πέμπτης,μετέφερε πυραύλους από τη Β.Κορέα,προς το Λίβανο και την τρομοκρατική οργάνωση της Χεζμπολάχ,για να κτυπήσει το Ισραήλ. 

 Το κανάλι 2 πρόσθεσε ότι ο πυρηνικός αντιδραστήρας στη Συρία, τον οποίο το Ισραήλ κατέστρεψε τον Σεπτέμβριο του 2007, χτίστηκε για τον πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ, με τη βοήθεια του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ. «Η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζουμε από τον ανώτατο ηγέτη, Κιμ Γιονγκ-ουν, δεν είναι πιθανώς μια αυτοκτονική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες ή κατά τους συμμάχους μας στη Βορειοανατολική Ασία με πυρηνικούς πυραύλους», έγραψε ο Hannah. 

«Μάλλον, ο πιο πιθανός κίνδυνος είναι ότι ο τύραννος της Βόρειας Κορέας πωλεί μέρος του συνεχώς αυξανόμενου πυρηνικού οπλοστάσιου του, σε άλλους αδίστακτους παράγοντες που θέλουν να μας κάνουν κακό.» 

Δεν προσδιόρισε αν αυτοί είναι η Χεζμπολάχ ή το Ιράν. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο David Albright – επικεφαλής του Ινστιτούτου για την Επιστήμη και τη Διεθνή Ασφάλεια,είπε ότι χρειάζεται προσοχή σε οποιαδήποτε πυρηνική πιθανή συνεργασία μεταξύ της Βόρειας Κορέας και του Ιράν και ότι αυτό πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την διοίκηση Τραμπ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALGEMEINER : 
corfiatiko.blogspot.gr

Σχόλια