ΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ … Πάντοτε η χώρα μας συντάσσονταν και βοηθούσε τους εχθρούς των Ρώσων.


-Μερικοί δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν και περιγελούν όσους εκφράζουν την άποψη ότι η χώρα μας πρέπει να κάνει γεωστρατηγικό άνοιγμα και έναρξη συμμαχίας με την Ρωσία του Πούτιν. 

-Κοροϊδεύουν και λοιδορούν όποιον υποστηρίζει την παραπάνω άποψη αλλά αλήθεια, ποια είναι η δική τους άποψη, η Ελλάδα δηλαδή τι κερδίζει με την παραμονή της στις και καλά τωρινές τις συμμαχίες… 

-Προσωπικά δεν θεωρώ τις προφητείες ως κριτήριο επιλογής συμμάχων παρόλο που κατά την γνώμη μου έχουν αρχίσει και επιβεβαιώνονται με απίστευτή ακρίβεια. 

 -Οι λόγοι που πρέπει να κάνει άνοιγμα η Ελλάδα στην Ρωσία είναι πάρα πολλοί. -Καταρχάς σύμμαχοι είναι όσοι μάχονται μαζί και κερδίζουν μαζί.
Η χώρα μας και οι δυτικοί και καλά σύμμαχοί μας μάχονται μαζί αλλά ποτέ δεν κερδίζει κάτι η Ελλάδα. 

-Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί σε αυτό. 

 -Επανερχόμενος στην αρχική μου σκέψη απαντώ σε όσους λένε ότι ιστορικά ποτέ η Ρωσία δεν βοήθησε την Ελλάδα, και τους ρωτάω πότε η Ελλάδα βοήθησε την Ρωσία πραγματικά. 

-Πάντοτε η χώρα μας συντάσσονταν και βοηθούσε τους εχθρούς των Ρώσσων.  

-Πάντοτε η χώρα μας ήταν σύμμαχος των Αμερικανοαγγλογαλλογερμανών.  

-Δηλαδή πώς την έχουν δεί ορισμένοι έμεις θα είμαστε πάντοτε εναντίον των ρωσικών συμφερόντων και θα περιμένουμε κατα έναν μαγικό τρόπο αυτοί να είναι υπέρ των δικών μας συμφερόντων… 

-Λένε πολλοί ότι η Ρωσία αναγνώρισε τα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία και επιτίθενται στον Πούτιν για αυτό, αλλά εδώ σαν Ελληνικός λαός έχουμε ψηφίσει και ανεχόμαστε πολιτικούς από όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου που το αποδέχονται και μάλιστα το δηλώνουν τα σκοπια να ονομάζονται Μακεδονία, εδώ και ο Μουζάλας και ακόμη χειρότερα ο εκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης αποδέχεται και αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία, αλήθεια δηλαδή ο Πούτιν μας πείραξε.

Πρώτα σαν χώρα φτιάχνεις ένα συμπαγές μέτωπο που να στηρίζει την εθνική σου θέση έναντι της ανιστόρητης και απαράδεκτης θέσης του γειτονικού ψευτοκρατιδίου και μετά ψέγεις και κατηγορείς τα άλλα κράτη γιατί δεν σε στηρίζουν.

Αλλά για να έχουμε καλό ερώτημα οι σύμμαχοι μας δυτικοί έκαναν ή δεν έκαναν τα πάντα για να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία ??

Άρα ο Πούτιν μας φταίει?? 

 -Κατηγορούν τον Πούτιν ότι συναναστρέφεται με τον Ερντογάν και ότι είναι εναντίον των ελληνικών συμφερόντων αλήθεια πιστεύει κανείς ότι εάν το άνοιγμα του Ερντογάν πρός τους Ρώσους το κάναμε πρώτοι εμείς οι Ρώσοι δεν θα έτρεχαν να υπογράψουν αμυντικές και εμπορικές συμφωνίες μαζί μας?? 

 -Εάν τους δίναμε μια βάση στο αιγαίο ας πούμε δεν θα έτρεχαν να κατέβουν στο αιγαίο και δεν θα λειτουργούσαν σαν ασπίδα έναντι των Τούρκων? 

 -Λένε πάλι πολλοί ότι η Ρωσία εξοπλίζει τους Τούρκους, μα οι ρώσοι μας δίνουν Su35 στην μισή τιμή από τα αμερικανικά F35 και εμείς κοιτάμε μην χαλάσουμε τις συμφωνίες μας με τους και καλά συμμάχους μας στο νατο. 

 -Ότι συμφωνία έχουν υπογράψει οι πολιτικοί μας κάτα καιρούς με τον ρωσικό παράγοντα δεν έχουν τηρήσει ούτε μια και μάλιστα με απίστευτα προκλητικό τρόπο. 

 -Δέχονται επίθεση τα ρωσικά συμφέροντα στην Ουκρανία η Ελλάδα συντάσσεται με τους επιτιθέμενους δυτικούς που ενορχήστρωσαν το πραξικόπημα στην ουκρανία και μάλιστα συμμετέχει με εμπαργκο στον δυτικό αγώνα εναντίον των ρώσων.Οι Έλληνες πολιτικοί και το ελληνικό μιντιακό σύστημα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επισκέπτονται και να συναγελάζονται με τους φασίστες νεοναζί δολοφόνους της Ουκρανίας. 

 -Δέχονται επίθεση τα ρωσικά συμφέροντα στην Συρία η Ελλάδα και οι Έλληνες πολιτικοί ταυτίζονται πάλι με τους δυτικούς επιτίθενται με όλους τους τρόπους στην νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας σύμμαχό των Ρώσων και συμμετέχουν μέ ότι τρόπο έχουν διαθέσιμο εναντίον των ρωσικών συμφερόντων. Στην χώρα μας έχουμε όλο το μιντιακό και πολιτικό σύστημα να στηρίζει την τζιχαντιστική αντιπολίτευση στην Συρία,να αποκαλλεί δολοφόνους και εγκληματίες πολέμου τον Πούτιν και τον Ασαντ να κάνει απίστευτη προπαγάνδα και να διαστρεβλώνει ασύστολα την αλήθεια όσον αφορά το Συριακό. 

 -Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έδιωξε μάλιστα ως ανεπιθύμητη την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα ικανοποιώντας το αίτημα της ιμπεριαλιστικής αριστεράς των αναρσία και το αίτημα των και καλά συμμάχων μας δυτικών.  

-Ακόμα η χώρα μας επέβαλλε κυρώσεις στην ρωσία για το ουκρανικό στηρίζοντας τον δυτικο ιμπεριαλισμό και τους νεοναζί δολοφόνους στην Ουκρανία. -Επιπλέον η χώρα μας επέβαλλε κυρώσεις και εμπάργκο εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της συρίας συμμετέχοντας στο έγκλημα κατά του συριακού λαού. 

 -Πόσες και πόσες φορές οι ελληνικές αρχές ανέχτηκαν τους ψευτοπρόσφυγες να καίνε και να βεβηλώνουν την ρωσική σημαία σε συγκεντρώσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη…  

-Μετά από όλα αυτά αλήθεια πείτε μου για μαλάκες ψάχνεται…εδώ τα έχουμε δώσει όλα στους δυτικούς και μας συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια έχουμε παράπονο από τους ρώσους που τους πολεμάμε με όλους τους τρόπους γιατί δεν μας βοηθάνε δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως με το μυαλό ορισμένων… 

 -Εν κατακλείδι οι σωστές συμμαχίες γίνονται στο πλαίσιο κερδίζω κερδίζεις. 

 -Οι δυτικοί φίλοι μας μας βλέπουν σαν προτεκτοράτο τους και σαν αποικία τους, δηλαδή που είναι το κακό να δείξουμε και εμείς λίγο οτί δεν θα είμαστε για πάντα δεδομένοι. 

 -Εαν κάναμε την κίνηση και είμασταν φιλικοί με τους ρωσούς και αυτοί δεν μας βοηθούσαν θα δεχόμουνα να καταφέρονται μερικοί εναντίον τους αλλά όταν είσαι σαν χώρα με όλους τους τρόπους εναντίον των ρώσων πως ζητάς αυτοί να είναι μαζί σου?? 

 -Εγώ προσωπικά δεν είμαι υπερ των Ρώσων δεν είμαι όμως και υπερ των αμερικανοευρωπαίων που μας καταστρέφουν μας έχουν αφεμάξει και μας θεωρούν αποικία. 

 -Εγώ είμαι υπερ της Ελλάδας που δεν κερδίζει τίποτα να είναι εναντίον των ρωσων και υπέρ των αμερικανοευρωπαίων. 

 -Οι κινήσεις καλής θέλησης πρέπει να γίνονται και από τις δύο πλευρές ΥΓ: Καθίστε ορισμένοι να δείτε πως θα εξελιχθεί η λυκοφιλία Πουτίν ερντογάν μην βιάζεστε έχει πολλές εκπλήξεις ακόμα για τον σουλτάνο ο τσάρος φυλαγμένες… 

GREEKEMPIRE7

Σχόλια