Τα αμερικανικά στρατεύματα φτάνουν στo Ντόνετσκ για να σκοτώσουν τους «Ρόσκους».


Οι εκπρόσωποι του αμερικανικού στρατού έφτασαν στη ζώνη διενέξεων στο Ντόνετσκ, αφού έδωσαν αποδείξεις για την εμφάνιση Αμερικανών στρατιωτικών εκπαιδευτών στο έδαφος της αποκαλούμενης «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης». «Η άφιξη στρατιωτικών εκπαιδευτών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τομέα των λεγόμενων ATO έχει καθιερωθεί», δήλωσε ο Eduard Bazurin, αναπληρωτής διοικητής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, προσθέτοντας ότι «ένας από τους στόχους της άφιξης των Αμερικανών εκπαιδευτών Ήταν να ελεγχθεί η ετοιμότητα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων για επιχειρήσεις μάχης. « 

Σύμφωνα με τις συμφωνίες μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας, η Ουάσινγκτον παρέχει στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο, αν και προς το παρόν η βοήθεια αυτή γίνεται υπό μορφή παλαιών στολών, παλαιών τεθωρακισμένων οχημάτων και στρατιωτικών «ανθρωπιστικών» προμηθειών. 

 Επιπλέον, οι εκπαιδευτές του αμερικανικού στρατού εκπαιδεύουν τους Ουκρανούς στρατιώτες, τους διδάσκουν να «σκοτώνουν τον Ιβάν», σημειώνοντας ότι έχει περάσει αρκετός καιρός πριν μπορέσουν να καλέσουν στόχους όπως αυτό. Ταυτόχρονα, οι Αμερικανοί εκπαιδευτές σημειώνουν ότι ο ουκρανικός στρατός είναι αποδιοργανωμένος και πολλοί από τους στρατιώτες και αξιωματικούς του είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδεύσουν, ειδικά όταν πρόκειται για σύγχρονες αμυντικές τεχνολογίες και τακτικές πολέμου. 

Οι στρατιωτικοί της Ουκρανίας χρησιμοποιούν για «δεκαετίες παλιά σχέδια σοβιετικού ύφους, ενώ η κατάσταση του στρατιωτικού υλικού τους φέρνει δάκρυα στα μάτια». Αξίζει να υπενθυμίσουμε μια περίφημη δήλωση του πρώην διευθυντή της CIA, Michael Morell. Σε μια από τις συνεντεύξεις του, ο Morell δήλωσε ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιλυθεί η συριακή διαμάχη, θα ήταν να σκοτωθούν οι Ρώσοι εκεί «κρυφά».

http://www.pravdareport.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ : 
corfiatiko.blogspot.gr

Σχόλια