ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ…!!! Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ…!!! Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!!!

 Μετά την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας και της Αναστάσεως του Θεανθρώπου τα πράγματα μπαίνουν στην φυσιολογική τους ροή, έτσι ακριβώς όπως μας τα έχουν εξηγήσει τα μεγάλα ονόματα της ορθοδοξίας στην χώρα μας… Στα 21 χρόνια της, αυτός εδώ ο Άγγελος από τη Ρωσία κερδίζει τα καλλιστεία στην χώρα της για να την εκπροσωπήσει στην Μις Γιουνιβερς…

Η Ρωσίδα με το όνομα Πωλίνα Ποποφ ήταν το νούμερο 33 των ρωσικών καλλιστείων, δηλαδή η Πωλίνα είχε ήδη προκαθοριστεί να κερδίζει την αναμέτρηση στην χώρα της, ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ…Πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα της Συμπαντικής νομοτέλειας που ευτυχώς δεν τα επηρεάζει το ανθρώπινο χέρι ή το γραμμικό σκεπτικό ώστε να τα μαγαρίσει!!! 

 Ο 21χρονος άγγελος λοιπόν από την Ρωσία φέρνει τόσα πολλά σημάδια για το μέλλον που για αυτούς που θέλουν να κοιτάξουν μαζί μας θα προσέξουν αυτά που δεν μας έχουν εκπαιδεύσει να συλλαμβάνουμε…μέχρι στιγμής! Το όνομα της Πωλίνας Πόποφ στην αριθμοσοφία μας δίνει 1101 και 912!!! 

Τα νούμερα αυτά δηλώνουν επίθεση τρίαινα 111 και 9111 σύμφωνα με την αριθμοσοφία και το πεδίο… Ο 21χρονος άγγελος είχε προκαθοριστεί να είναι το νούμερο 33 με το όνομα της να δίνει επίθεση 111 και διπλη βεβαίωση επίθεσης 9111 όπως την προβάλουν και την εφαρμόζουν και οι πιστοί της αντίθετης πλευράς! 

 Αν όμως προσέξουμε και το νούμερο της κοπέλας που μάλλον βγήκε δεύτερη, το 42 μας δίνει 6 (4+2)…το 6 είναι επίσης 3+3 δηλαδή 33. Και η δεύτερη θέση του μελαχρινού αγγέλου δίνει επίσης τον ιερό αριθμό 33!!! 

Το πεδίο από την Ρωσία έστειλε μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα της Ορθοδοξίας την Μέγα απάντηση με δυο Άγγελους 33. Έναν ξανθό και έναν μελαχρινό…το μήνυμα λοιπόν είναι ΔΙΠΛΟ και ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΟ!!! 

Από την Ρωσία με πολύ Αγάπη, δείχνοντας μέσα από του Γυναικείους αγγέλους τα ΔΟΝΤΙΑ της!!!

KORAKS

Σχόλια