ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ 322...


Σε αυτό το σύντομο βίντεο θα δείτε τις αποδείξεις μιας ΝΕΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-322 όπως είδαμε και πέρσι- πρόπερσι -και κάθε χρόνο. 
Πρώτα θα δείτε τους ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ… όμως επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!! 

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΩΡΙΜΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ!!! 

Σε όλες τις απάτες τους, χρησιμοποιούν τους δικούς τους ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ όπως έχουμε ξαναδεί σε όλα τα σενάρια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΚΛΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80...  

Σκοπός τους είναι η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΟΥ!!!! 

Σκοπός τους είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!! 

θΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ;;; 

Μετά από το 4ο λεπτό και 30 δευτερόλεπτα θα δείτε τον πραγματικό αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει ότι η αστυνομία έκανε προετοιμασίες για την επίθεση, στο Westminster: 

Διαβάστε τι λέει ΕΔΏ

 »Ήμουν στο δρόμο και πήγαινα να κάνω μια ταινία για το Πανεπιστήμιο και μόλις έφτασα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, βλέπω μια μεγάλη ομάδα ενόπλων αστυνομικών που εξόρμησε από τα αυτοκίνητα. Πρέπει να ήταν ίσως 50 άτομα. Βασικά πίστεψα ότι ήταν μια άσκηση, την οποία κάνουν ήδη όλη την εβδομάδα.» 

” I was on my way to film a University project and we just got to Westminster abbey where a load of armed police officers jumped out of cars. I would say maybe 50 of them or so. I basically thought it was a training exercise, which they’ve been doing all week.”KORAKS

Σχόλια