Εικόνες σοκ στη Συρία …Για 70 νεκρούς κάνει λόγο η συριακή τηλεόραση


Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι περίμεναν να εγκαταλείψουν τα χωριά τους και να γλιτώσουν από την πείναΝέο μακελειό σήμερα στην Συρία, όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε σταθμό λεωφορείων, όπου δεκάδες άμαχοι περίμεναν να επιβιβαστούν και να εγκαταλείψουν τα χωριά τους. Η συριακή κρατική τηλεόραση κάνει λόγο για 70 νεκρούς και δεκάδες ακόμα τραυματίες.
Η έκρηξη έγινε στα περίχωρα του Χαλεπίου, την ώρα που γίνεται προσπάθεια εφαρμογής συμφωνίας για ανταλλαγή κατοίκων, μεταξύ των ανταρτών και του στρατού της Συρίας, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ και ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.
Οπως έγινε γνωστό τα λεωφορεία μετέφεραν τους κατοίκους από δύο χωριά που εκκενώνονταν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί νεκροί. Τα λεωφορεία μετέφεραν σιίτες που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους και υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής κατοίκων με τους αντάρτες.
Εικόνες σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους - Εικόνα 0
Εικόνες σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους - Εικόνα 1
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ- Το βίντεο τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη


Τα χωριά Foua και Kefraya είναι δύο σιιτικά χωριά στη Συρία που από την έναρξη του εμφυλίου έχουν ταχθεί στο πλευρό της συριακής κυβέρνησης.
Εικόνες σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους - Εικόνα 2
Εικόνες σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους - Εικόνα 3
Εικόνες σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους - Εικόνα 4

Το βίντεο δείχνει πώς γινόταν η διαδικασία της εκκένωσης στην Συρία, πριν την φονική επίθεση:


protothema.gr

Σχόλια