ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!! Το Υπ. Πολιτισμού, ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ την ιστορία 2.500 ετών του ΤΥΜΒΟΥ ΚΑΣΤΑ της Αμφιπόλεως !και («ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ») επιχορηγεί με 5.000.000 το «ΙΣΤΟΡΙΚΟ» (…) μουσουλμανικό τέμενος Βαγιαζήτ!(ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!) ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! 

Η κ.υπ. Πολιτισμού ΛYΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ, προτίμησε να επισκεφθεί το Τέμενος Βαγιαζήτ στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και όχι τον ΤΥΜΒΟ ΚΑΣΤΑ στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ!… (Λεφτά ΠΑΝΤΑ βρίσκονται ‘εν Αθήναις’, για το ο-τι-δή-πο-τε ισλαμικό! 

Το έχετε «εμπεδώσει», ή όχι ακόμα;) Μά, τί «περιμένατε»; Να «αφήσουμε» την …ισλαμική «τέχνη» – που «κλαίει» και «οδύρεται» ο κάθε Ερντογάν – υπέρ της τελείως …»δευτερευούσης» Αρχαίας Ελληνικής; 

Μά, κάτι «απαιτήσεις» πού έχετε…Τσ,τσ, τσ… Αποτέλεσμα εικόνας για λυδίας κονιόρδου Οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους του δήμου Αμφιπόλεως, προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου πολιτισμού για την άμεση αποκατάσταση του Τεμένους Βαγιαζήτ με χρηματοδότηση 5.000.000,00€. 

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ‘ΒΙΝΤΕΟ’ : 

 Την απόφαση αυτή, σχολιάζει ο δήμαρχος Αμφιπόλεως Κ.Μελίτος, λέγοντας ότι για την ανασκαφή της Αμφιπόλεως η χρηματοδότηση είναι μόλις 1.200.000 €. Δείτε τί σχοίασε στο ‘f.b’ ο κ.Κ.Μελίτος: «5.000.000 € για το τζαμί στο Διδυμότειχο σε μια βραδιά … και στην Αμφίπολη 1.200.000 € και αυτά στα λόγια. Δυστυχώς το μνημείο, από την αρχή ήταν «ΑΤΥΧΟ». 

Λίγη ακόμη υπομονή…….» 
[Η ομάδα ειδήσεων amfipolinews.blogspot.gr/
«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ«]

Σχόλια