Ένας 8χρονος πήγε για… μπέργκερ οδηγώντας το φορτηγάκι του πατέρα του


Ένας 8χρονος πήγε για… μπέργκερ οδηγώντας το φορτηγάκι του πατέρα του Μέσω youtube έμαθε να οδηγεί ένα οκτάχρονο αγοράκι, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας του Οχάιο “Weirton Daily Times». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η πελώρια λαχτάρα για ένα μπέργκερ ώθησε έναν 8χρονο αγοράκι να πάρει το φορτηγάκι του πατέρα του για να φτάσει στο προορισμό του, στα McDonald’s. 

 Ο μικρός πήρε μαζί του στην περιπέτειά του και την 4χρονη αδελφή του. Το αγοράκι οδήγησε για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο και μάλιστα αποδείχθηκε πολύ προσεκτικός οδηγός, σταματώντας στα κόκκινα φανάρια. 

Οι εργαζόμενοι των McDonald’s της πόλης Ιστ Πάλεσταϊν, (που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Οχάιο) όταν αντίκρισαν το θέαμα νόμιζαν ότι οι μικρός τους έκανε πλάκα. Στην συνέχεια το αγοράκι παρήγγειλε το μπέργκερ που επιθυμούσε. Όταν συνέβη το εν λόγω περιστατικό, οι γονείς του 8χρονου κοιμόντουσαν στο σπίτι και ενημερώθηκαν από την αστυνομία για τη δράση του γιου τους. 

Ο μικρός δραπέτης δάκρυσε όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς. Ωστόσο οι γονείς του παιδιού δεν τιμώρησαν τον 8χρονο αγοράκι τους και τελικά του επέτρεψαν να αγοράσει το τσίζμπεργκερ που επιθυμούσε, καθώς και φτερούγες κοτόπουλου και πατάτες τηγανιτές, σύμφωνα με την εφημερίδα. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
enikonomia.gr

Σχόλια