ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή autonomeantifa77


ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή autonomeantifa77 

 ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ… 

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή autonomeantifa77!!! 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΔΟΜΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΓΚΕΙ ΚΤΛ.) 
Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ… 

 ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ! ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ… ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ….ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ!!!

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΡΟΣ!!! 

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤAI Ο ΣΟΡΟΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΙΤ… ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. 

 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ…Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ”!!! 

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ 

Αντιφασιστικός Πυρήνας Καλλιθέας : antifakallithea.wordpress.com Αντιφασιστικός Πυρήνας Χαλανδρίου: antifaxalandri.wordpress.com Αντιφασιστικός Πυρήνας Νέας Ιωνίας: antifaneasiwnias.wordpress.com Αντιφασιστικός πυρήνας Antifa Negative: antifa-ngt.espivblogs.net Aυτόνομη Κομμουνιστική Παρέμβαση Σκάλας Λακωνίας: skalalakonias.wordpress.com Παλαιότεροι σύνδεσμοι / ηλεκτρονικό αρχείο: Autonome Antifa / We Run The Streets: autonomeantifa.tumblr.com Autonome Antifa/ 16mm: autonomeantifa16mm.tumblr.com Αντιφασιστικός Πυρήνας Antifa acl: antifaacl.wordpress.com Αυτόνομη Συνέλευση Μαθητών-τριών (Α.Σ.ΜΑ.): asma.espivblogs.net Αντιφασιστικός Πυρήνας Ιωαννίνων: antifa-i.gr Αντιφασιστικός Πυρήνας Ξάνθης: antifaxanthi.wordpress.com 

ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ militaire

KORAKS

Σχόλια