Η επιχείρηση Gotham Shield προετοιμάζεται για πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα.


Η ιστορία στην Βρετανική εφημερίδα Telegraph αναφέρει ότι η έκθεση Drudge, που συνδέεται με την Τετάρτη αναφορά του Bill Gates, είναι και πάλι στα νέα, προειδοποιώντας και πάλι ότι οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να εξαλείψουν 30 εκατομμύρια ανθρώπους, μέσω της οπλοποίησης μιας ασθένειας όπως η ευλογιά. 
Αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο γίνεται ολοένα και πιο πιθανό, επειδή είναι ευκολότερο από ποτέ να δημιουργηθεί και να εξαπλωθεί θανάσιμα παθογόνα, ο ιδρυτής της Microsoft ισχυρίζεται επίσης ότι ένα τέτοιο θανατηφόρο αναπνευστικό ξέσπασμα θα ήταν πιο επικίνδυνο από μια πυρηνική επίθεση.
Με τις προειδοποιήσεις του Gates, που έρχονται σε μια περίοδο έντονων εντάσεων σε όλο τον κόσμο, καθώς οι άνθρωποι φοβούνται ότι θα υπάρξει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, επειδή μας είναι γνωστό  ότι η Βόρεια Κορέα έχει τεράστια αποθέματα όπλων βιοτρομοκρατίας, που χρονολογούνται τουλάχιστον- σε αυτή την ιστορία-από το 2009 και καθώς αυτή η ολοκαίνουργια ιστορία από τα δημοσιεύματα του Ιαπωνέζικου Japan  Times, τα βιολογικά σούπερ όπλα θα μπορούσαν να καθορίσουν την επόμενη εποχή.
Δεδομένου ότι η «Εβδομάδα» ανέφερε στην ιστορία τους της 22ας Μαρτίου, με τίτλο «Γιατί η ξαφνική κατάρρευση της Βόρειας Κορέας θα ήταν η κόλαση στη γη», θα πρέπει να καταρρεύσει η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας:Η επιχείρηση Gotham Shield προετοιμάζεται για πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα. - Εικόνα1
Θα υπήρχε άμεση ανησυχία για το ποιος έχει τον έλεγχο όχι μόνο των πυρηνικών και ατομικών υλικών της Πιονγκγιάνγκ, αλλά και των ίσως πολύ μεγαλύτερων αποθεμάτων χημικών και βιολογικών όπλων.
Η επιχείρηση Gotham Shield προετοιμάζεται για πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα. - Εικόνα2
Ενώ μερικές φορές μια σκέψη,ότι τα χημικά και βιολογικά όπλα της Βόρειας Κορέας, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη απειλή από το πυρηνικό πρόγραμμα.
Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι η Πιονγιάνγκ έχει μεγάλες ποσότητες χημικών όπλων – εμφανίστηκε πρόσφατα στην εμφανή δολοφονία του Kim Jong Nam, του αδελφού του Kim Jong Un – καθώς και σε προγράμματα βιολογικών όπλων, ικανά να σκοτώσουν εκατομμύρια.
Οι αμερικανικές και συμμαχικές δυνάμεις θα πρέπει σίγουρα να καταβάλουν μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια, όχι μόνο για να εντοπίσουν σχεδόν όλα αυτά τα υλικά, αλλά για να προστατευθούν από επιθέσεις χημικών ή βιολογικών όπλων από δυνάμεις που θα μπορούσαν ακόμα να αγωνίζονται για εξουσία.
Οι συμμαχικές δυνάμεις θα πρέπει επίσης να διασφαλίσουν, ότι δεν θα εγκαταλείψουν κανένα όπλο μαζικής καταστροφής – έναν εφιάλτη μη διάδοσης του χειρότερου είδους.
Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή την ιστορία του ANP, στην προειδοποίηση του Gates ,καθώς επίσης και δούμε την τεράστια επερχόμενη άσκηση  στην πόλη της Νέας Υόρκης που ονομάζεται «Operation Gotham Shield», που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα από τις 24 Απριλίου έως τις 26 Απριλίου,  που υποτίθεται ότι προετοιμάζεται για μια πυρηνική επίθεση Όπως ακούγεται και στο 1ο βίντεο παρακάτω.
Εξετάζουμε επίσης τα τελευταία νέα ότι για 2η φορά στις μέρες μας, ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα έχουν πετάξει κοντά στην αμερικανική ακτή, που βρίσκεται σε απόσταση 35 μιλίων από την Αλάσκα για άλλη μια φορά. Όπως ρωτάει ο Rick Wiles από το TruNews στο 2ο βίντεο παρακάτω, γιατί είναι οι άμυνες της Ρωσίας κατά των πυρηνικών όπλων σε υψηλό επίπεδο συναγερμού; Τι γνωρίζει το Κρεμλίνο που ο αμερικανικός λαός δεν το κάνει;
Η επιχείρηση Gotham Shield προετοιμάζεται για πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα. - Εικόνα3
Πρώτον, από τον Bill Gates, ο οποίος εδώ και καιρό πίεσε για «σκόπιμη καταστροφή πληθυσμού» .:
Η επιχείρηση Gotham Shield προετοιμάζεται για πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα. - Εικόνα4
«Η βιοτρομοκρατία είναι πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος από μια πανδημία», είπε.
«Όλες αυτές οι εξελίξεις στη βιολογία έχουν κάνει πολύ πιο εύκολο για έναν τρομοκράτη ,να αναδημιουργήσει την ευλογιά, που είναι ένα εξαιρετικά θανατηφόρο παθογόνο, όπου ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία ασυλία στο σημείο αυτό.«Όταν σκέφτεστε για πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν περισσότερους από 10 εκατομμύρια θανάτους, ακόμη και κάτι τραγικό όπως ένα περιστατικό πυρηνικών όπλων, δεν θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Έτσι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από μια φυσική επιδημία ή από εκ προθέσεως προκαλούμενες λοιμώδεις βιοτρομοκρατικές εκδηλώσεις.
Η επιχείρηση Gotham Shield προετοιμάζεται για πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα. - Εικόνα5
«Εάν η επόμενη επιδημία εξαπολυθεί από μια φυσιογνωμία της φύσης ή το χέρι της τρομοκρατίας, οι επιστήμονες λένε, ότι ένας ταχέως μεταφερόμενος αερομεταφερόμενος παθογόνος παράγοντας, θα μπορούσε να σκοτώσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ανθρώπους, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Έτσι ο κόσμος πρέπει να το σκεφτεί. «

Σχόλια