Ξεχάστε την Κορέα,o 3oς παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει από την Συρία.


Ο κόσμος επικεντρώνεται στην Κορέα. Ωστόσο, η πραγματική δράση λαμβάνει χώρα στη Συρία. Οι Ρώσοι έχουν κλιμακώσει αθόρυβα τη σύγκρουση και την Τουρκία και το Ισραήλ έχουν ανταποκριθεί.  

Η ΡΩΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΆΓΕΙ ΜΆΧΙΜΑ ΣΤΡΑΤΕΎΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ 

Προσωρινά, ενώ ο κόσμος επικεντρώνεται στην Κορέα, βλέπουμε ελαφρά το χέρι στη Συρία. Οι Ρώσοι, που δεν πρέπει να επισκιάζονται από τη νέα συμμαχία των στρατιωτικών και εξωτερικής πολιτικής μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ, έχουν καταφέρει να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα. Οι Ρώσοι έχουν επίσης ανακοινώσει ότι θα είναι έτοιμοι για τη στρατιωτικοποίηση της Συρίας με τους Ρώσους στρατιώτες.Εν τω μεταξύ έχουν ανακοινώσει ότι συνεχίζουν να ενισχύουν την αεράμυνα στη Συρία σε μια προφανή αναμονή για αεροπορικές επιθέσεις των ΗΠΑ κατά του καθεστώτος Άσαντ. Πολλοί θα ερμηνεύσουν αυτήν την κλιμάκωση από τη Ρωσία σαν μια ζωντανή κίνηση , που ωθεί τον κόσμο πολύ πιο κοντά στον Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Η ΡΩΣΊΑ ΚΕΡΔΊΖΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΌ ΈΡΕΙΣΜΑ. 

 Ακόμη και ενώ η Ρωσία ανακοινώνει σχέδια για δραστικότερη κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Συρία, μέσα από την προβλεπόμενη εισαγωγή των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων, οι Ρώσοι έχουν ακόμη καταφέρει να διατηρήσουν το ηθικό υψηλά. Ο πρώην πρόεδρος Αϊζενχάουερ, προειδοποίησε τον αμερικανικό λαό, για το τι θα συνέβαινε εάν ο αμερικανικός λαός δεν σταματήσει την εξέλιξη στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα και τον έλεγχό της πάνω από την κυβέρνησή μας. Αυτές οι συνέπειες δεν ήταν ποτέ πιο εμφανής ,από ό, τι με την παρούσα κατάσταση μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία καλεί για μια αληθινή και ανεξάρτητη έρευνα για την επίθεση των χημικών όπλων στη Συρία. Κατ ‘εντολή των νεοσυντηρητικών, ο Tραμπ έχει μία περίεργη θέση για μονομερή επίθεση στη Συρία, ο οποίος φαίνεται να ακολουθεί την λογική πορεία δράσης εδώ; Αυτό μειώνει την πιθανότητα η διεθνής πίεση να ασκηθεί στη Ρωσία για να αλλάξει πορεία στη Συρία. Οι Ρώσοι έχουν επίσης εκφράσει την επιθυμία για ειρηνική επίλυση των πολλαπλών κρίσεων σε μέρη όπως η Υεμένη και η Μέση Ανατολή. Από την άλλη πλευρά, η αμερικανική κυβέρνηση, θέλει να συνεχίσει, να ακολουθεί μια απερίσκεπτη πολιτική, ατελείωτων πολέμων,κατοχής και άδικη κατανομή των πόρων ,τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται σε ιδιωτικά χέρια, στη Wall Street. Αν υπάρχει ένας καλύτερος ορισμός του Αμερικάνικου φασισμού, δεν το έχω δει. Η ιστορία δείχνει, ότι δεν είμαι οπαδός του Πούτιν. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η διεφθαρμένη σχέση μεταξύ της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και τα κέρδη της Wall Street, έχουν φέρει και πάλι στο προσκήνιο τη Συρία και οι Ρώσοι θα επωφεληθούν πλήρως, ενώ, ταυτόχρονα, προωθούν την αιτία τους ,από στρατιωτικοποιώντας την Συρία. Ματ Ρωσία! 

Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΉΛ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΟΎΜΕΝΟ ΠΌΛΕΜΟ.  
Με την ανακοίνωση ότι η Ρωσία σχεδιάζει να κλιμακώσει τις εντάσεις στη Συρία, με μια στρατιωτική συγκέντρωση, είναι σαφές ότι η Τουρκία και το Ισραήλ έχουν μόλις απαντήσει. Οταν ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η Τουρκία στέλνει F-35 στο Ισραήλ . Η κίνηση αυτή τοποθετεί τη Συρία και το Ιράν κάτω από πολύ πιο επικίνδυνη φάση και αυτό σηματοδοτεί σαφώς μια κλιμάκωση στις προετοιμασίες που γίνονται για τον Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο πόλεμος στη Συρία επίκειται; Θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο δυσοίωνη θέση από την επόμενη γενιά από την Jerusalem Post σε σχέση με τα F-35 που έρχονται; «Όταν τα αεροσκάφη φτάσουν στο Ισραήλ, δεν θα τα αφήσουν εκτός για αποστολές μάχης.» 

TΡΑΜΠ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΠΌΡΤΑ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΚΛΕΙΣΊΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΊΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ Β.ΚΟΡΕΑΤΙΚΉ ΚΡΊΣΗ 

 Αν και ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει στη Συρία, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η σύγκρουση θα εξαπλωθεί γρήγορα στην Κορέα. Σύμφωνα με το Reuters , ο Πρόεδρος Tραμπ και οι αξιωματούχοι του θα κρατήσουν μια εξαιρετικά ασυνήθιστη και σπάνια ενημέρωση για την Τετάρτη 26 Απριλίου, στο Λευκό Οίκο. Οι προσκεκλημένοι είναι 100 γερουσιαστές. Το θέμα είναι η εξαιρετικά ευμετάβλητες θέσεις που αφορούν τη Βόρεια Κορέα. ολόκληρη η Γερουσία των ΗΠΑ για την κατάσταση στη Βόρεια Κορέα. Η συνάντηση θα προεδρεύεται από τον υπουργό Rex Tillerson, τον υπουργός Άμυνας Jim Mattis, ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Dan Παλτά και ο Στρατηγός, Joseph Dunford, πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Αυτό είναι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Sean Spicer, ο οποίος κυκλοφόρησε μια δήλωση για το σκοπό αυτό στις 24 Απριλίου 2017. Η ενημέρωση θα κλείσει και οι γερουσιαστές, καθώς και οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης μαζί με τον Tραμπ δεσμεύονται από τα εθνικά πρωτόκολλα ασφαλείας λόγω της ευαισθησίας του, τα στοιχεία που πρέπει να απελευθερωθούν. Το ερώτημα παραμένει, σε σχέση με αυτή την ενημέρωση, είναι η συμβουλευτική συνάντηση, συνάντηση ειδοποίηση αλλαγή πολιτικής, ή πρόκειται για μια προγραμματισμένη ανακοίνωση για την επικείμενη δράση; Δεδομένης της σημασίας του υλικού που πρέπει να καλυφθούν, είναι σημαντικό να σημειωθεί δυνητικά ως προς το εάν ή όχι, αυτό θα είναι η συνάντηση που θα οδηγήσει σε δράση στην Κορέα; Ή θα τα γεγονότα στην Κορέα παραμένουν δευτερεύοντα σε σχέση με τα γεγονότα στη Συρία; Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι Trump επέλεξε να συμμετάσχει η Γερουσία και να αφήσει το σπίτι. Ανεξάρτητα από τα κίνητρα στην εργασία, αυτό είναι ένα πολύ δυσοίωνη εξέλιξη 

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ 

Αν ο επερχόμενος πόλεμος συνεχίζεται με πυρηνικά, υπάρχει μόνο ένα περιορισμένο ποσό προετοιμασίας που μπορεί κανείς να λάβει. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν. Στις επερχόμενες ημέρες, το CSS πρόκειται να βάλει κάποια αναγκαία προσοχή σε ό, τι ο μέσος Αμερικανός θα πρέπει να επικεντρώνεται στους παγκόσμιους αγώνες προς την παραφροσύνη του 3ου παγκοσμίου πολέμου. Τα παιδιά σας βρίσκονται μια πολύ δύσκολη στιγμή για να γεννηθούν. 

thecommonsenseshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : 
corfiatiko.blogspot.gr

Σχόλια