Μακρόν… το παιδί των Ροτσιλντ ο νέος Γάλλος πρόεδρος;;;


Μακρόν… το παιδί των Ροτσιλντ ο νέος Γάλλος πρόεδρος;;; 

Ποιος είναι πραγματικά αυτός ο νέος φιλελεύθερος πολιτικός Μακρόν;;; Όσο ψάχνεις τόσο βρίσκεις!!! Το 2008 ο κύριος Μακρόν εργάστηκε σαν Οικονομικός Επιθεωρητής αλλά λόγω προβλημάτων με την υγεία του δεν μπορούσε να εργαστεί για ένα διάστημα.... το 2016 παραιτήθηκε επίσημα σαν δημόσιος υπάλληλος για να εργαστεί στη γαλλική επενδυτική τράπεζα Rothschild & Cie. Μετά από λίγα χρόνια έγινε εταίρος και στη συνέχεια διευθυντής της τράπεζας. Ο

ίδιος ανέλαβε μεγάλες επιχειρηματικές συναλλαγές. 
Το 2012 ήταν αυτός που καθοδήγησε την εξαγορά της θυγατρικής Pfizer από την Nestle για ένα ρεκόρ ποσό των 9 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Εκτιμάται ότι για τις υπηρεσίες του και το έργο του κέρδισε από τους Rothschild πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά. Θεωρητικά, η Marine Le Pen έχει όλες τις πιθανότητες να κερδίσει, αλλά στην πράξη κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί όπως πάντα συμβαίνει το αντίθετο!!! 

Οι Γάλλοι πολίτες είναι αρκετά δυσαρεστημένοι με τους προδότες που βγάζουν και πολλοί, θα ψηφίσουν τον νεοφερμένο Macron για τα γλυκά του λόγια!!!Αν δεν βγει τίμια που δεν θα βγει... θα τον βγάλουν οι ιδιοκτήτες του πλανήτη εξαγοράζοντας τους πάντες και τα πάντα!!! Ποιες εκλογές ρε Γαλλάκια; Business as usual!!! 

Κορακας για τα Κατοχικά Νέα

Σχόλια