Οι μάσκες πέφτουν – Τουρκικά αντιαρματικά στα χέρια τζιχαντιστών του Ι.Κ.


Αντιαρματικά τύπου M72 LAW του τουρκικού στρατού, που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές του Ι.Κ. και έπεσαν στα χέρια των των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας (SDF) Όλα τα κράτη διαφοροποιούν τις πολιτικές τους, ανάλογα με τις εξελίξεις τα τα συμφέροντά τους. Όμως, αυτό που συμβαίνει με την Τουρκία είναι πρωτοφανές! Από τη μια υποστηρίζει τους τζιχαντιστές και από την άλλη προσποιείται στις ΗΠΑ ότι θέλει να τους κατατροπώσει. 

 Προτελευταία απόδειξη είναι οι αεροπορικές επιθέσεις της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας εναντίον δυνάμεων που μάχονται το Ι.Κ., τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Απριλίου 2017. Η επίθεση εκείνη, εκ των πραγμάτων λειτουργεί υπέρ των τζιχαντιστών και επιβραδύνει την επιχείρηση εναντίον της οιονεί πρωτεύουσα; του Ι.Κ., της Ράκκας. 

 Τελευταία απόδειξη της έμπρακτης υποστήριξης της Τουρκίας στους τζιχαντιστές, είναι τα αντιαρματικά τύπου M72 LAW, που έπεσαν στα χέρια των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας (SDF), που κατέλαβαν αποθήκες όπλων και πυρομαχικών των τζιχαντιστών του Ι.Κ. Τα αντιαρματικά αυτά είναι του τουρκικού στρατού! 

infognomonpolitics

Σχόλια