Πακιστάν: Είκοσι άτομα βασανίστηκαν και μετά θανατώθηκαν σε ναό Σουφιστών


Πακιστάν: Είκοσι άτομα βασανίστηκαν και μετά θανατώθηκαν σε ναό Σουφιστών 

Είκοσι άτομα έχουν βασανιστεί και, στη συνέχεια, εκτελεστεί σήμερα Κυριακή σε ναό Σούφιστών στο Πακιστάν. Τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν. Ο ιερέας του ναού δήλωσε στην αστυνομία ότι σκότωσε τους ανθρώπους. Ο 50χρονος ιερέας και τέσσερις συνεργάτες συνελήφθησαν, αναφέρει το AFP. 

Σύμφωνα με την αστυνομία επιτέθηκαν τους πιστούς με μαχαίρια και ραβδιά και τους σκότωσαν. Μεταξύ των νεκρών είναι και τέσσερις γυναίκες. Η σφαγή έλαβε χώρα στην επαρχία Πουντζάμπ. Ο ιερέας σκότωσε τους πιστούς με την δικαιολογία ότι φοβόταν οτι η ομάδα πιστών είχαν έρθει για να τον δολοφονήσει. Επίσης σκέφτηκε ότι τα βασανιστήρια των πιστών πριν την δολοφονία τους είχαν μια θεραπευτική λειτουργία. 

 Ο κύριος ύποπτος είναι πιθανόν παρανοϊκός και ψυχωτικός, σύμφωνα με την αστυνομία, αλλά είναι επίσης πιθανό ότι η δολοφονία των είκοσι πιστών προήλθε λόγω των διαφορών για την διαχείριση του ναού. 

 Δεν είναι περίεργο ότι οι πιστοί πρώτα βασανίστηκαν πριν θανατωθούν;;;...Ο βασανισμός τους συνέβη μέσα σε ένα ναό Σουφιστών απο τον ιερέα ή τον αρμόδιο του ναού (δεν βρηκα αποδεικτικά στοιχεία ότι ήταν ο ιερέας)!!! 

 Εάν ο "ιερέας" ήταν παρανοικός και έχανε λάδια γιατί τότε δεν του είχαν φορέσει ένα ζουρλομανδύα αλλά τον κρατούσαν τόσο καιρό στον ναό των βασανιστηρίων;;; 
Έστειλαν τους πιστούς για να τον φέρουν στα λογικά του, στην περίπτωση που έχανε στα φρένα του;;; Γιατί δεν έστειλαν την αστυνομία να τον συλλάβει εφόσον έπασχε;;; 

Μήπως μας κρύβουν τον μυστικιστικό χαρακτήρα του Σουφισμού και των Σούφι;;; 

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Σχόλια