Πρόβα Πολέμου 4 εμπλοκές, 71 Παραβιάσεις και 13 F-16 στον Αέρα!


Ο Κακός χαμός συνέβη και σήμερα στο Αιγαίο και όσο δεν αποφασίζουμε να αντιδράσουμε δυναμικά τα πράγματα θα πάνε όλο και χειρότερα …Το θερμό καλοκαίρι είναι μπροστά μας ! 

 Σήμερα το πρωί μια Τετράδα Τούρκικων F-16 που όλα δείχνουν οτι είναι νεαροί και άπειροι Χειριστές που έχουν άγνοια κινδύνου μπήκαν στο Ελληνικό FIR και προέβησαν ούτε λίγο ,ούτε πολύ 31 Παραβιάσεις που οι 4 απο αυτές εξελίχθηκαν σε Αερομαχίες και εμπλοκές ! Τα τούρκικα Οπλισμένα του Σχηματισμού ενεπλάκησαν με Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν απο την νήσο Σκύρο , Νότια της νήσου Χίου ,δυτικά των Ψαρών και Βόρεια της νήσου Ικαρίας ! 

 Για μια ολόκληρη ώρα το Αιγαίο έβραζε και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη …την ώρα που τα Μαχητικά μας ενεπλάκησαν με τα Τούρκικα ,οι Παραβιάσεις του σχηματισμού και των 2 CN-235 αλλά και του Ελικοπτέρου που είχε απονηωθεί απο Φρεγάτα γίνονται με Καταιγιστικό ρυθμό πάνω απο 40 σε ένα σύνολο 71 …. Το Α/ΤΑ απογείωσε 9 F-16 προετοιμάζοντας τους Χειριστές για τα Χειρότερα που σύμφωνα με τι εκτιμήσεις μας είναι μπροστά μας ! 

veteranos.gr

Σχόλια