Η «Βέρμαχτ» επιστρέφει στα γερμανικά στρατόπεδα, ναζί αντικείμενα βρέθηκαν σε στρατώνα


Η «Βέρμαχτ» επιστρέφει στα γερμανικά στρατόπεδα, ναζί αντικείμενα βρέθηκαν σε στρατώνα 

 Ναζιστικά αντικειμενα βρέθηκαν σε ένα στρατώνα στη νότια γερμανική πόλη Donaueschingen. Οι επιθεωρητές βρήκαν στον στρατώνα αρκετά χαλύβδινα κράνη από την εποχή της Βέρμαχτ που ήταν σε μια βιτρίνα. Επίσης υπήρχε ένα διακοσμημένο δωμάτιο εξ ολοκλήρου με με στρατιωτικά αντικείμενα από τη Βέρμαχτ, αναφέρει το Spiegel Online. «Βέρμαχτ», ήταν το όνομα των γερμανικών δυνάμεων στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. 

 Πρόσφατα ξαναβρέθηκαν Ναζί στρατιωτικά αντικείμενα σε ένα άλλο στρατώνα στο Illkirch που συνδέονταν με τον άκροδεξιό υπολοχαγό του γερμανικού στρατού, τον Α Φράνκο. Ο Φράνκο φέρεται να σχεδίαζε μια επίθεση στη Γερμανία. Είχε παρουσιαστεί σαν Σύριος πρόσφυγας και ήθελε με την πρλάξη του να κατηγορήσει τους πρόσφυγες.

H υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, η Ούρσουλα φον ντερ Λεγιεν, δήλωσε ότι πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την δράση και αποκαλύψεις του δεξιού εξτρεμισμού στο γερμανικό στρατό. 

 Με αυτήν την είδηση οι γερμανικές αρχές ρίχνουν όλη την ευθύνη στους ακροδεξιούς και όχι στην σιωνιστική πολιτική της Μέρκελ!!! Διχάζοντας τον γερμανικό λαό ώστε να τον ελέγχουν με την ρητορική των αξιών της γερμανικής δημοκρατίας. 

 Διαίρει και βασίλευε όπως πάντα η πολιτική τους…

ΚΟΡΑΞ

Σχόλια