Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΡΙΑΝΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ


Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΡΙΑΝΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Οι τελευταίες μεγάλες επιθέσεις συμβαίνουν στο Σίτι αν έχετε προσέξει! Και οι δύο φετινές τρομοκρατικές επιθέσεις συμβαίνουν επάνω σε τυχαίες ημερομηνίες για τους ήπιους και καλόπιστους ευρωπαίους πολίτες ...η πρώτη επίθεση στην γέφυρα μπροστα απο την Βρετανική Βουλή συμβαίνει με ημερομηνία 3/22 από έναν γενειοφόρο μετά απο δυο εβδομάδες ασκήσεων της βρετανικής αστυνομίας. 

Τυχαία η άσκηση της αστυνομίας ξεκίνησε 2 εβδομάδες πριν την επίθεση του Μωαμεθανού, και για αυτό ο Μωαμεθανός διάλεξε έναν τόπο που θα τον γνώριζε απ'εξω και ανακατωτά η αστυνομία, γιατί μάλλον φοβήθηκε ότι δεν θα τον σκότωναν και δεν θα πήγαινε να βρει τον προφήτη και τις παρθένες που έστειλε η Αριάννα απο την συναυλία της!!! θα μου πείτε, πάλι τυχαία η ημερομηνία 322 ή 223 στο δικό μας ημερολόγιο...Τυχαία θα σας έλεγα εγώ. 

 Τυχαία, πέρυσι οι Μωαμεθανοί χτύπησαν την καρδιά της Δημοκρατίας στην Ευρώπη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (δες τι χτύπημα υφίσταται η δημοκρατία), μέσα στις Βρυξέλλες πάλι τυχαία επάνω στην ημερομηνία 3/22 ή 22/3 στο δικό μας ημερολόγιο...τυχαία ήταν πάλι ένας λάτρης του Οθωμανικού δικαίου και ο μπαγάσας πάλι γενειοφόρος. 

 Τυχαία είναι μια διπλή τρομοκρατική επίθεση στις 322 και οι τρομοκράτες έχουν τυχαία μια προσδιορισμένη θρησκευτική πεποίθηση...την βαθιά πίστη τους στον Μωάμεθ. Πολύ τυχαία οι τρομοκράτες απο την εποχή των Δίδυμων Πύργων, του Τσάρλυ Χεμπτο... και και και... είναι πιστοί του Μωάμεθ και όχι άλλων θρησκευτικών προδιαγραφών!!! 

 Τώρα ήρθε η Αριάννα λα Γκραντε η Επικίνδυνη με τις τσαχπινιές της στις 5/22 να θυσιάσει τις Παρθένες που περίμενε ο προφήτης... 

Τυχαία δολοφονούνται 22 παρθένες από έναν Λύβιο 22χρονο στις 22/5 με προορισμό τον Μωάμεθ. Ariana Grande Dangerous Woman =522. 

 Η επίθεση συμβαίνει 52 εβδομάδες και 2 ημέρες μετά την δημοσίευση του Αλμπουμ Dangerous Woman, δηλαδη 522... 

 122 εβδομάδες και 5 μέρες μετά πήρε ο τόπος του εγκλήματος την ονομασία Manchester Arena, δηλαδή 5122 

 Και τυχαία 2025 ημέρες (522) μετά την περιοδεία και συναυλία της Britney Spears στην Αρένα του Μάντσεστερ που κρατηθείτε...είχε σχεδόν το ίδιο όνομα... Femme Fatale Femme Fatale =522.. Η αγάπη τους για τις ημερομηνίες και τα νούμερα σας διαβεβαιώνουμε δεν είναι καθόλου τυχαία...και κλείνω το άρθρο με το κερασάκι της βασιλικής τούρτας με στάμπα βρετανική για τους λάτρεις της αριθμοσοφίας. The British Royal Family= 255... Aναρωτιέμαι αν ο Μωάμεθ είχε και αυτός βρετανικές ρίζες;;; 

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Σχόλια