Γεωργιάδης: Σε δύο ημέρες που θα αποκαλυφθεί η συμφωνία, θα γίνει σεισμός


Τσίπρας και Καμμένος έφεραν την χειρότερη συμφωνία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα εξευτελιστούν είπε ο κ.Γεωργιάδης Την θέση ότι «σε δυο ημέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει σεισμός» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι η συμφωνία θα περιλαμβάνει και μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, το 2017 και το 2018. 
«Ο κ Τσίπρας μέσα σε δυο ημέρες έχει ξεπεράσει στα ψέματα τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Πρωθυπουργός στην προσπάθειά του να αλλάξει την ατζέντα δεν δίστασε να εμπλέξει ακόμη και τα παιδιά των πανελληνίων λέγοντας ψέματα ότι θα καταργήσει τις εξετάσεις χωρίς να έχει κανένα σχέδιο. 

Ο κ Τσίπρας και ο κ.Καμένος αποφάσισαν να γδάρουν τους συνταξιούχους, έφεραν τη χειρότερη συμφωνία που υπήρξε ποτέ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στα πεζοδρόμια και έκαναν τους ιδεολόγους τώρα θα εξευτελιστούν» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης. 

«Θα ψηφίσουν τα πάντα γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι να μείνουν στις καρέκλες τους να παίρνουν το πεντοχίλιαρο κάθε μήνα» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως «σύμπασα η ΝΔ βρίσκεται πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αποτελεί την μοναδική ελπίδα να φύγει η Κυβέρνηση Τσίπρα». 

www.bankingnews.gr

Σχόλια