Η ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΥΚΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


Τους βλέπετε να κάθονται αναπαυτικά και να υπογράφουν συμφωνίες σαν αντιπρόσωποι χωρών και εμπορικών συνεργατών;;; Δεν έχει ο καθένας τους και έναν γεωστρατηγικό και οικονομικό σκοπό; Τι είδους φιλία ξεδιπλώνεται μπροστά από την εικόνα των υπογραφών που μοστράρουν οι δυο ηγέτες; 

Το μόνο κοινό που έχουν οι δυο χώρες είναι ότι έχουν περισσότερους εχθρούς παρά φίλους!!! 

Και οι δυο τους μάχονται για την οικονομική επιβίωση τους μέσα στην αρένα με τα θηρία που πλησιάζουν όλο και πιο απειλητικά προς την μεριά τους… Κάνουν χαρές και χάδια οι λύκοι μεταξύ τους και πανε να μοιράσουν τις μίζες ή αναγκάζονται από κάποια μεγαλύτερη απειλή να συμμαχήσουν;;; Ποια είναι τα κοινά τους συμφέροντα και για ποιο λόγο έχουν μπει προς το παρών στο ίδιο στρατόπαιδο;;; Τι συμβαίνει με τον σουλτάνο και γιατί τρέχει στις αγκάλες του τσάρου;;; 

 Είναι ξεκάθαρο ότι τα φιλαράκια του σουλτάνου τον έφτυσαν….έτσι όπως έφτυσαν τόσους άλλους παλιούς φίλους στο Ιράκ και στην Λιβύη…όλοι τους είναι νεκροί και όλοι τους ήταν πρώην φιλαράκια τους!!! Ορισμένους τους εκτέλεσαν στον δρόμο και άλλους τους κρέμασαν σαν παράδειγμα προς αποφυγή… Όλα γίνονται για την εικόνα….και την δημιουργία της.

Πάμε προς ολοταχώς στην ανακήρυξη της αναξαρτησίας του Κουρδικού κράτους…και πονάει ο σουλτάνος…. Τα σχέδια του στράβωσαν για πάντα…..τα έχει βρει δύσκολα σε πολλά μέτωπα….δίνει πολλές μάχες χάνοντας τις όλες…!!! 

Από την μεγαλομανία του βάφτισε τον εαυτό του τον νέο Τζεγκινς Χαν και επιτέθηκε στους Κούρδους και τους Σύριους…σαν κουτοπόνηρος λύκος προσπαθεί να αρπάξει το ένα κομμάτι κρέατος μετά το άλλο… εφόσον δεν τον άφήνουν τα καλά του φιλαράκια να αρπάξει την βόρεια Συρία… συμμάχισε με τον εχθρό των πρωην φίλων του!!! 

 Ο τσάρος όμως δεν είναι και τόσο κορόιδο όσο πιστεύει ο σουλτάνος. Γνωρίζει την διπολική φυσιογνωμία του σουλτάνου και τον θέλει από κοντά….για να τον ελέγχει… Μοναδικός του στοχος είναι να πουλήσει ρωσικά όπλα, πετρέλαια και γκάζι σε όλες τις πλευρές…ναι μπορεί να αγοράσει και τομάτες και αγγούρια από την Καπαδοκία…σε πολύ ευνοικές τιμές σε τουρκικές λίρες με την άχρηστη τους αξία!!! Όμως η αρκούδα πεινάει και δεν πέφτει ποτέ σε χειμερία νάρκη όπως τα χανουμάκια πιστεύουν... Μέσα από την Τουρκία θα στέλνει το γκαζι του προς την Ευρώπη και την Ασία....τα κέρδη του θα φτάνουν τα δισεκατομμύρια σε ευρώ…. εκτός του τεράστιου οικονομικού κέρδους του…. παίρνει για πάντα με το μέρος του έναν πολύ επικίνδυνο νατοικό σύμμαχο για τον πόλεμο που τον απειλούν στην Ουκρανία οι λάτρεις των δυτικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!! Αλλά ο τσάρος έχει και άλλο μέτωπο να καλύψει στην Συρία...στον τελικό Βιβλικό πόλεμο που έρχεται με την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ… με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.

 Η εικόνα μας δίχνει τις τάσεις δυο λύκων...όμως για τους βιολόγους που γνωρίζουν την ιεραρχία της αγέλης ξέρουν ότι οι λύκοι δεν δημιουργούν ποτέ φιλίες μεγάλου χρονικού διαστήματος… και παντα στο τέλος θα επιτεθεί ο ένας στον άλλο!!!

KORAKS

Σχόλια