ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΚΟΡΝΕΛ


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΚΟΡΝΕΛ 

 Εχθές σας δείξαμε στο άρθρο με τον Κρις Κορνελ ότι όλα όσα παρουσιάζουν σαν είδηση για κάποια αυτοκτονία ενός διάσημου ροκσταρ, σε αυτήν την περίπτωση του Κρις, δεν είναι τίποτε άλλο από μια στυγνή δολοφονία όπως πράττουν συνήθως με όλους τους διάσημους επάνω σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, με συμβολισμούς, με απόκρυφα μηνύματα, σε συγκεκριμένο ζωδιακό κύκλο κτλ. για να πυροδοτήσουν το επόμενο γεγονός. 

 Αναφερόμαστε στο θέμα των θυσιών επωνύμων που για το απλό πολίτη είναι μια ανύπαρκτη πραγματικότητα, είναι ένα θέμα σεναρίου φαντασίας συνομοσιολόγων, άρρωστων μυαλών και τίποτε άλλο…!!! 

 Δυστυχώς ζείτε σε ένα κανιβαλιστικό εικονικό σύμπαν που έχει πειραχτεί το σοφτγουέρ του και χρειάζεται ψυχές ώστε να συνεχίσει να σκορπά το θάνατο και να τρώει την ουρά του σαν τον ουροβόρο όφι. 

 Τον Κρις τον είχαν ξανακρεμάσει σε ένα δικό του κλιπ που θα δείτε πιο κάτω…οι ίδιοι που τον ανέβασαν στην διασημότητα, την χλυδή και την επιτυχία, τον ξανακρέμασαν μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.. Ο πνιγμός του με κρεμάλα είχε ξαναπροβληθεί και είχε προγραμματίσει τον νου εκατομμυρίων θαυμαστών του, σε ένα συλλογικό μαιντ κοντρολ που κανείς δεν θέλει ακόμη να δει!!! 

 Πόσο διαστραμένοι είναι θεέ μου;;; Συνεχίστε να υπηρετείτε την μνημονιακή πολιτική των βουλευτών σας και αυτών που σας θυσιάζουν καθημερινά σε ένα ατελείωτο κύκλο θυσιών και ανθρωποφαγίας. 

 Τα Κατοχικά Νέα σας έχουν δείξει πολλά μέχρι στιγμής, η ευθύνη για το μέλλον σας είναι όλη δική σας. 

KORAKS 

Σχόλια