Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ… 66,6%...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΑΛΛΑΚΙΑ


Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ… 66,6%...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΑΛΛΑΚΙΑ 

Σε αυτό εδώ το άρθρο αποκαλύψαμε τα ξημερώματα τον πρωην τραπεζίτη Μακρόν σαν τον μεγάλο Μεσσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων βάση των αριθμών και της αρισθμοσοφίας που για πολλούς είναι μια ακαταλαβίστηκη κωδική γλώσσα. Όχι για εμάς όμως τους ερευνητές, που τολμούν να κοιτάξαν τους κρυφούς και συχνά απόκρυφους κώδικες της ιερης γεωμετρίας. 

Ένα ξεχασμένο κώδικα που οι προγονοί μας χρησιμοποιούσαν κατα κόρον. Πολλοί λοιπόν, θεωρούν απίστευτο ότι ζούμε μέσα σε μια εποχή με τεράστιες αποκαλύψεις, τσιπάρισμα και την έλευση του Αντιχρίστου...΄Ολα βέβαια συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, στάλα στάλα χωρίς να το καταλαβαίνουμε που μας οδηγούν. 

 Ζούμε στην μεγαλύτερη Οικονομική Δικτατορία της ανθρώπινης ιστορίας και εμείς σαν λαός, καταπιεσμένοι και μέσα στην χύτρα υψηλής πίεσης… πιεζόμαστε καθημερινά από τα αριστερά και δεξιά Υπερμνημονία εξοντωσής μας….που να βρούμε την όρεξη και τον χρόνο για να σκεφτούμε τι ακριβώς μας συμβαίνει; 

Εχθές ο Νέος Μεσσίας της Νέας Τάξης με τα νούμερα του Μαύρου, επικράτησε στις γαλλικές εκλογές με ποσοστά "666" !!! Το τελικό απότέλεσμα είναι ακριβώς 66,06% των ψήφων σαν πρόεδρος της σιωνιστικής Γαλλίας! 

Ευτηχώς η σημερινή δημοκρατία είναι το ύψηστο πολιτικό σύστημα και δεν χειραγωγείτε, θα έλεγαν τα στρουμφάκια!!! Εκτός των αριθμών που έβγαλαν φυσικά τα σκυλιά της Νέας Τάξης… για να δείξουν τον αγαπητό τους Εμανουήλ Μακρόν=888, το όνομα του δίνει το σύνολο του όνοματος του Ιησού=888!!! 

 Σαν εκλεκτός Μεσσίας των Τραπεζιτών βγαίνει στην πολιτική σκηνή, αντί του Χριστού για αυτό και το όνομα του δινει την ίδια αριθμητική αξία! Το Χάος αντί της ευημέριας που έταζαν με την ίδρυση της ΕΕ, για την Γαλλία και την Ευρώπη έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, το μόνο που χρειαζόμαστε να μάθουμε είναι αν ο Κύριος Μακρόν είναι εβραιόπουλο ή όχι. 

ΚΟRAKS

Σχόλια