Οι νεκροί της Γκραντζ και ποιος είναι ο τελευταίος εν ζωή;;; ή μάλλον για ποιον χτυπά η καμπάνα;;;


Οι νεκροί της Γκραντζ και ποιος είναι ο τελευταίος εν ζωή;;; ή μάλλον για ποιον χτυπά η καμπάνα;;; 

 Κάποιοι αναγνώστες αντίδρασαν στα δύο προηγούμενα άρθρα που έγραψα στα Κατοχικά Νέα για τον θάνατο του Κρις Κορνέλ και για την αιτία του θανάτου του...τον κρέμασαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ο ροκσταρ αυτοκτόνησε!!! 

Τα βγάζουν όλα αυτοκτονία γιατι νομίζουν οι άνθρωποι είναι τέρατα σαν και αυτούς που κινούν τα νήματα. Κάποιος ανώνυμος εξυπνάκιας που μας αντιμάχεται, μας κατηγόρησε οτι ασχολούμαστε με ιστορίες που δεν οδηγούν πουθενά και καλύτερα να καθόμαστε στα αυγά μας, εφόσον είμαστε ανίκανοι να εντοπίσουμε ή να προσδιορίσουμε το επόμενο γεγονός θυσίας επωνύμων!!! 

 Θα απογοητεύσω για μια ακόμη φορά το στυλ του εξυπνάκια με την ικανότητα μας σαν Κατοχική Ομάδα συντακτών, να προσδιορίζουμε συνεχώς και με επιτυχία την επόμενη "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ".....συγνώμη...την επόμενη θυσία επωνύμου!!! Το ωραίο είναι οτι όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες μας θεωρούν ελαφρόμυαλους αλλά για έναν περίεργο τρόπο μας διαβάζουν μανιωδώς...μάλλον εμπλουτίζουν την εξυπνάδα τους με την δική μας ελαφροσύνη των αναλύσεων γεγονότων που θεωρούνται φυσιολογικά, γνωρίζοντας οτι το μυαλουδάκι τους είναι καμμένο από παιδική ηλικία... 

 Θα ήθελα πάρα πολύ να ευχαριστήσω τους θερμούς μας αναγνώστες που μας διαβάζουν απο περιέργεια γιατί θέλουν να μάθουν την πραγματική εκδοχή των γεγονότων και επίσης την υποστήριξή τους στις αντιδράσεις των "έξυπνων", στύλ "μην ανακατευόσαστε γιατί δεν μπορείτε να βρείτε το επόμενο γεγονός!!!

  

Ο επόμενος Γκραντζ-Grunge τραγουδιστής που έχουν βάλει μάτι να τον "Αυτοκτονήσουν" είναι ο τραγουδιστής των Pearl Jam, ο Eddie Vedder. Γιατί;;; Διαβάστε από μόνοι σας εδώ σε αυτό το άρθρο για να καταλάβετε την αναφορά και το πως προσδιορίζουν τα ΜΜΕ από μόνα τους για ποιον χτυπά η καμπάνα!!! Ήδη χτύπησε η καμπάνα για τον τελευταίο της Γκράντζ και για να την γλυτώσει θα πρέπει να κρυφτεί όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν, κάπου στην Σιβηρία. 

 Τι είναι η Γκραντζ-Grunge;;; Είναι μια εναλλακτική ροκ μουσική που αναπτύχθηκε στα μέσα του 1980 στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και κυρίως στο Σιάτλ. Στην εικόνα βλέπετε τους νεκρούς της Γκράντζ με τον μοναδικό εν ζωή τραγουδιστή Eddie Vedder των Pearl Jam.


  

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Σχόλια