Πιάστε τους νομοθέτες και κρεμάστε τους ψηλά …..


Η Ελλάδα έχει τυλιχτεί τους τελευταίους αιώνες σε λαδοκολες που έγιναν νόμοι και την έπνιξαν ! Το συμφερτο , η συντεχνία , το λόμπι , οι φυτεμένοι νομοθέτες μέσα στο κράτος κατάφεραν νόμο νόμο … γραμμα γραμμα , παράγραφο παράγραφο να δημιουργήσουν ένα βρόγχο που έπνιξε την Ελλάδα ! 

 Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχουμε καπιταλιστικό σύστημα αλλά κομουνιστικούς νόμους ..και μην πεις καμία γελοιότητα ότι το ροζ μόρφωμα που έχουμε έχει καμία σχέση με αριστερά !!! Από χτες προσπαθώντας να βοηθήσω ένα φιλο βίωσα αυτό που γνωρίζω χρόνια…το απίστευτο των ελληνικών νόμων ! 

 Το κομμάτι που ασχολήθηκα είναι το θέμα καντίνας κινητής φαγητού ..! Ενώ έχω γνώση τη έχει γίνει με την συνθήκη Κούπερ , έχω γνώση πόσα μας έχουν απαγόρευση να παράγουμε , πόσα μας έχουν πει όχι να τολμήσουμε…πόσα μας απαγορεύεται να πράξουμε λες και είμαστε εμείς οι σφαγεις της γης και όχι πχ οι Γερμανοί , όχι οι Αμερικάνοι …. σήμερα ασχολούμενος με πιο άπλα θέματα και όχι εθνικές προδοσίες κατανόησα σε βάθος ..πόσο οι εχθροί της ανθρωπότητας έχουν παρεισφρησει σε κάθε κράτος και το κουνάνε με χαρτιά και υπογραφές !! 

Οι καλαμαράδες , οι χαρτογιακάδες , οι υποτίθεται επιστήμονες κατέστρεψαν την Ελλάδα…και επειδή η κληρονομια που έχουν αφήσει είναι τόσο πολύ ηλίθια , τόσο πολύ άδικη , τόσο φανερά στημένη να μην αφήσει τον Έλληνα να προχωρήσει το μόνο που εχει να σκεφθεί ένας απλός άνθρωπος είναι ότι αυτό το έγκλημα των νόμων που γίνεται αιώνες τώρα … δεν είναι απλά τυχαίο , δεν είναι απλά ανικανότητα..αλλά ένας πόλεμος που δόθηκε κάτω από την μύτη μας και χάθηκε μια για πάντα ! 

 Αν έρθει ποτέ Έλληνας ηγέτης στην εξουσία ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνει είναι να ελέγξει όλους του νόμους ακόμα και νόμους 300 ετών …και να βρει ποια σπέρματα έχιδνας ήταν αυτά που σκέφθηκαν όλους τους νόμους που αδικούν τον πολίτη η τον κάνουν να είναι ένας πολίτης δεύτερης κατηγόριας σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο και να τους βάλει φωτιά στην φωλιά τους!! 

 Η τάση του πρόχειρου φαγητού (street food ) σε όλο τον κόσμο κάνει τεράστια άνοδο επιχειρηματικά , σε όλο τον κόσμο αν θες μπορείς να έχεις 20 καντίνες , σε όλο τον κόσμο μια εταιρία μπορεί να επενδύσει και να χτίσει όνομα πάνω την επιχειρηματικότητα του φαγητού …μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό που έξω είναι μια καλοστημένη επιχείρηση με μεγάλες αποδώσεις ….να θεωρείται σαν ευεργέτημα να πάρεις την άδεια και την άδεια να την δικαιούνται μόνο ανάπηροι , πολύτεκνοι ρομα και πόντιοι!!!!!!! Μόνο στην Ελλάδα δεν μπορείς να νοικιάσεις , μεταπωλήσεις , παραχωρήσεις το «ευεργέτημα» της άδειας σου …. 

 στην Ελλάδα δεν μπορεί μια επιχείρηση να αγοράσει 50 καντίνες ..να επενδύσει δηλαδή στο street food !..ενα κλάδο που είναι σε τεράστια δυναμική σε όλο τον πλανήτη !! Τι και αν απελευθερώσαμε επαγγέλματα …τι και αν το παίζουν εκσυγχρονιστές … παπαρια ..μούλοι είναι που χτυπάνε όπου γνωρίζουν ότι με ένα δήθεν νόμο θα δείξουν πρόοδο αλλά στην ουσία θα χτυπήσουν την οικονομία πιο πολύ ώστε να σε γονατίσουν !! 

 Είναι τόσο σάπια , τόσο βαθιά αυτή η γ@μημενη φωλιά που έχουν ανοίξει στην Ελλάδα οι οχτροί που και να της βάλουμε φωτιά από άκρη σε άκρη πάλι αυτές οι μεταμφιεσμένες κατσαρίδες θα επιβιώσουν ! Είναι δίπλα σου , το παίζουν Έλληνες , το παίζουν τίμιοι και ευυποληπτοι πολίτες αλλά είναι στην κυριολεξία γενεές ερπετών που καθημερινά στερούν το μέλλον και την εξέλιξη του Έλληνα !! 
 Αυτά ήθελα να τα πω … έτσι κοινωνικά ..έτσι απλά … αυτό το μπο@ρδελο που θέλουν να μας πείσουν ότι εμείς φταίμε που έφτασε ως εδώ πρέπει να αλλάξει και τσατσά και πουτάνες …ακομα και τους μεντεσέδες στην πόρτα πρέπει να αλλάξει για να δουλέψει ξανά !! 

 Η χώρα βρίσκεται στην απόλυτη κατοχή και έχει παραδοθεί …. εδώ και πολύ πολύ καιρό !!! 

Stranger…

Σχόλια