ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ;;;


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ;;; 

 Οι αρχάγγελοι έχουν την τιμή να απολαμβάνουν μέσα στον δικό τους χρόνο την παρουσία του Θεού, δοξάζοντας τον Θεό και ελέγχοντας συχνά μαζί του σε νέες αποστολές για το έργο τους στη Γη, με σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους. 

Όταν οι άνθρωποι ζητήσουν την βοήθεια τους, θα την λάβουν με κάποιο τρόπο που συχνά δεν θα αντιληφθούν. Οι αρχάγγελοι περνούν επίσης τον χρόνο τους και αλλού. Στο πνευματικό πεδίο αγωνίζονται συχνά με τις σκοτεινές δυνάμεις. 

Ειδικά ένας αρχάγγελος - ο Μιχαήλ - κατευθύνει τους αρχαγγέλους και συχνά αναλαμβάνει το προβάδισμα για να πολεμήσει το κακό με το καλό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δωθεί στην Αγία Γραφή, την Τορά και το Κοράνι. 

ΣΤΗ ΓΗ 

Οι πιστοί λένε ότι ο Θεός έχει αναθέσει στους φύλακες αγγέλους να προστατεύσουν κάθε άτομο στη Γη, αλλά συχνά στέλνονται αρχάγγελοι για να επιτελέσουν επάνω στα γήινα καθήκοντα μεγαλύτερης κλίμακας. Για παράδειγμα, ο αρχάγγελος Γαβριήλ είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του και δίνει σημαντικά μηνύματα στους ανθρώπους σε όλη την ιστορία. Οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι ο Θεός έστειλε τον Γαβριήλ να ενημερώσει την Παναγία ότι θα γίνει η μητέρα του Ιησού Χριστού στη Γη, ενώ οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι ο Γαβριήλ ανακοίνωσε ολόκληρο το Κοράνι στον προφήτη Μωάμεθ. 

 Οι επτά αρχάγγελοι επιβλέπουν άλλους αγγέλους που δουλεύουν σε ομάδες για να βοηθήσουν τους ανθρώπους και να απαντήσουν στις προσευχές τους ανάλογα με τον τύπο βοήθειας για την οποία προσεύχονται. Δεδομένου ότι οι άγγελοι ταξιδεύουν μέσα στο σύμπαν χρησιμοποιώντας την ενέργεια των ακτίνων του φωτός για να πράξουν αυτό το έργο τους. Οι διάφορες ακτίνες ΦΩΤΟΣ αντιπροσωπεύουν τις αγγελικές ειδικότητες. 

 Στον δικό μας κόσμο υπάρχουν πολλοί αγγέλοι που ζουν σαν άνθρωποι μεταξύ μας. Εσείς οι ίδιοι θα μπορούσατε να είστε άγγελοι χωρίς να το γνωρίζετε. Ή να ζείτε μαζί με έναν άγγελο, επίσης χωρίς να το γνωρίζετε.

ΚΟΡΑΞ

Σχόλια