ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 

 Με ποιον τρόπο στήνουν τις απάτες των επιθέσεων "ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ";;; Με πάρα πολλούς τρόπους!!! Αυτή εδώ η περίπτωση όμως είναι μοναδική. Σας έχουμε δείξει αρκετές φορές τους τρόπους λειτουργίας του συλλογικού υποσυνείδητου και την επιρροή του με τις απάτες που στήνουν συνέχεια ώστε να σας πείσουν ότι χρειάζεστε περισσότερη ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ!!!! 

Στην περίπτωση της απάτης του Άμστερνταμ ας αναλύσουμε τα δικά τους στοιχεία μέσα από την καλά οργανωμενη δικής τους απάτη. Τι δήλωσαν λοιπόν οι αρχές: "Η αστυνομία δήλωσε ότι την Κυριακή έψαξε στο σπίτι του 45χρονου (4+5=9) από το Άμστερνταμ!!! Η επίθεση του Σάββατου σημειώθηκε το βράδυ γύρω στις 21:00 (9) σε μια ομάδα πεζών στον Κεντρικό σταθμό του Άμστερνταμ.  
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/6 Ή 910...ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ;; ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! 

 "Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άμστερνταμ δήλωσε στο σταθμό ειδήσεων AT5 το εξής: «όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση και ότι πραγματικά ήταν η αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο ύποπτος, στο σπίτι του δεν βρέθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα που να αποδεικνύει την οργάνωση της επίθεσης" 

 Ο 45-χρονος από το Άμστερνταμ έχασε κατα πάσα πιθανότητα τον έλεγχο του τιμονιού λόγω του χαμηλού σακχάρου που είχε στο αίμα του." 

 ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ....Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/6 ΤΗΝ 160 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΕΕΕ;;;; ΟΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ 45(9) ΣΤΙΣ 21.00 ΩΡΑ(9) ΤΗΝ 160Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ...ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ...ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.... 

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΥΠΟΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ!!! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;;; 

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΓΧΑΡΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΧΥΜΟ..ΖΑΧΑΡΗ...COCA-COLA...ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΤΛ!!! 

 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ... 

From and including: zondag 1 januari 2017 To, but not including zaterdag 10 juni 2017 Result: 160 days It is 160 days from the start date to the end date, but not including the end date

KORAKS

Σχόλια